ترجمه مقاله نقش ضروری ارتباطات 6G با چشم انداز صنعت 4.0
- مبلغ: ۸۶,۰۰۰ تومان
ترجمه مقاله پایداری توسعه شهری، تعدیل ساختار صنعتی و کارایی کاربری زمین
- مبلغ: ۹۱,۰۰۰ تومان
Excess copper in plants causes physiological alterations that lead to crop productivity losses. However, cupric fungicides have been utilized in the control of Alternaria solani and Phytophtora infestans fungi, which cause early blight and late blight in potato, respectively. Thus, this study aimed to investigate the effect of different copper oxychloride levels on potato plants through some biochemical and physiological parameters. The fungicide was applied at the recommended level (2.50 g L1 ), at a reduced level (1.25 g L1 ), and at 5.00 g L1 , to simulate spraying in the field twice during the same period with the recommended level. The results revealed that superoxide dismutase (SOD, EC 1.15.1.1) protected plants against oxidative stress at the beginning of the cycle since lipoperoxide levels were low in that period. In addition, increased SOD activity positively correlated with increased usable leaf area for photosynthesis (leaf area ratio, LAR), photosynthetic effectiveness (net assimilation rate, NAR), and growth relative to pre-existing dry matter (relative growth rate, RGR). Concomitantly, there was a negative correlation between lipoperoxide levels and LAR and RGR. Plants randomly sprayed twice in the same period with the level recommended for potato crop protection in the field do not present damage regarding their development. However, additional studies are needed in order to reduce the use of copper fungicides in the control of early and late blight in potato crop production, then decreasing the release of copper in the environment.
مس اضافی در گیاهان باعث ایجاد تغییرات فیزیولوژیکی می شود که باعث ایجاد کاهش تولید محصول می گردد. به هر حال قارچ کش های مسی در کنترل قارچ های Alternaria Solana و Phytophetora نقش دارند که این قارچ ها به ترتیب باعث ایجاد زنگ گیاهی (پژمردن) زودتر و دیرتر در سیب زمینی می شود. بنابراین هدف این بررسی این است که تأثیر سطوح مختلف اکسی کلرید مس را بر روی گیاهان سیب زمینی از طریق برخی پارامترهای بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی ارزیابی کند. این قارچ کش در نظر توصیه شده ((2.50 g L-1) در سطح کمتری به کار رفت و در سطح 5.00 g L-1 به کار رفت تا اسپری کردن در زمین را دو برابر طی همان دوره در سطح توصیه شده ارزیابی کند. نتایج نشان داد که سوپراکسید دیسموتاز (1/1، 5/1، SOD,EC) از گیاهان در برابر تنش اکسیدشونده در شروع چرخه محافظت می کند چون سطوح لیپو پراکسید در آن دوره کم بود. در مجموع افزایش فعالیت SOD همپوشی مثبتی با افزایش سطح برگ قابل مصرف برای فتوسنتز (نسبت سطح برگ LAR) و فایده فتوسنتزی (نرخ جذب خالص NAR) و نسبت رشد به ماده خشک که از قبل وجود داشت (سرعت رشد نسبی RGR) دارد. در مجموع همپوشی منفی بین سطوح لیپو پروکسید و LAR و RGR در گیاهانی که بطور تصادفی دو با در همان دوره با سطح توصیه شده سمپاشی شده بودند برای محافظت محصول سیب زمینی در مزرعه مشاهده شد که در دوره رشد آنها هیچ زیانی مشاهده نکردیم. به هر حال بررسی های بیشتری نیاز است تا مصرف قارچ کش های مس در کنترل زنگ زدن در اوایل و اواخر تولید محصول سیب زمینی جلوگیری شود و سپس انتشار مس هم در محیط کاهش یابد.