ترجمه مقاله نقش ضروری ارتباطات 6G با چشم انداز صنعت 4.0
- مبلغ: ۸۶,۰۰۰ تومان
ترجمه مقاله پایداری توسعه شهری، تعدیل ساختار صنعتی و کارایی کاربری زمین
- مبلغ: ۹۱,۰۰۰ تومان
چکیده
1 مقدمه
2 روش تحقیق
3 نتایج
4 بحث
چکیده
پیش زمینه: اختلال کمبود توجه/ بیش فعالی (ADHD )با توجه به علائمی چون بی توجهی – حساس بودن و بیش فعالی توصیف می شود. ارتباط بین عادات غذایی و ADHD مورد بررسی قرار گرفته است و بعضی از تحقیقات، تاثیرات مضر مصرف زیاد قند را در بین کودکان 6 تا 11 سال و شیوع اختلال ADHD مطالعه کردند.
روش ها: تحقیق انجام شده یک تحقیق گروهی در منطقه پیلوتاس برزیل در سال 2004 است. یک پرسشنامه مصرف غذایی (FFQ) برای ارزیابی مصرف قند استفاده شد و همچنین پرسشنامه ارزیابی سلامت و رشد (DAWBA ) برای ارزیابی وجود ADHD به کار گرفته شد.
نتایج: فقط کودکان بدون ADHD در سن 6 سالگی و کودکان 6 تا 11 ساله که دارای اطلاعات کامل از پرسشنامه های FFQ و DAWBA هستند در این تحقیق شرکت کردند(n=2924 ). نسبت های فرد با بازه اطمینان 95% مورد محاسبه قرار گرفتند. میزان ابتلا به ADHD در کودکان 6 تا 11 سال برابر (3.5-5.6%).4.6% در میان پسران و 1.8% (1.2-2.5%) در میان دختران بود. در تحلیل انجام شده ارتباطی بین مصرف زیاد قند در میان کودکان 6 تا 11 سال و ابتلا به ADHD در مقایسه با افراد کم مصرف ( پسران OR=0.66; 0.21–2.04: ) و ( دختران OR=2.71; 0.24–30.35) مشاهده نشد.
محدودیت ها: محدودیت های تحقیق منعکس کننده موارد استفاده از FFQ می باشند که برای مثال می توان به جهت گیری های ذهنی و عدم دقت در تعیین برنامه غذایی اشاره کرد.
نتیجه گیری ها: نتایج بیان می کند که ارتباطی بین مصرف ساکاروز در افراد 6 تا 11 سال و ابتلا به ADHD وجود ندارد.
Abstract
Background Attention-deficit/hyperactivity disorder (ADHD) is characterized by persistent symptoms of lack of attention, impulsivity and hyperactivity. The association between nutritional exposures and ADHD has been investigated and some studies have identified adverse effects from higher intake of sugar. The objective of the present study was to evaluate the association between change in sugar consumption between 6 and 11 years of age and incidence of attention-deficit/hyperactivity disorder (ADHD).
Methods Pelotas 2004 Birth Cohort Study in Brazil. A food frequency questionnaire (FFQ) was used to estimate sugar consumption and the Development and Well-Being Assessment (DAWBA) was applied to mothers to assess the presence of ADHD.
Results Only children without ADHD at 6 years and with complete information from FFQ and DAWBA at 6 and 11 years were included in the analyses (n = 2924). Odds ratios with 95% confidence intervals were calculated. Incidence of ADHD between 6 and 11 years was 4.6% (3.6–5.6%) among boys and 1.8% (1.2–2.5%) among girls. Adjusted analyses showed no association between always high sucrose consumption between 6 and 11 years and incidence of ADHD, compared with individuals who always presented low consumption, both among boys (OR = 0.66; 0.21–2.04) and girls (OR = 2.71; 0.24–30.35).
Limitations Reflect those that are inherent to use of FFQs, such as memory bias and lack of precision in quantifying the diet.
Conclusions The results suggest that there is no association between sucrose consumption between 6 and 11 years of age and incidence of ADHD.