منوی کاربری
  • پشتیبانی: ۴۲۲۷۳۷۸۱ - ۰۴۱
  • سبد خرید

ترجمه مقاله روش مستقیم برای تعیین مواد طعم دهنده در مواد غذایی توسط GC-MS - نشریه الزویر

ترجمه مقاله روش مستقیم برای تعیین مواد طعم دهنده در مواد غذایی توسط GC-MS - نشریه الزویر
قیمت خرید این محصول
۴۱,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
روش مستقیم برای تعیین مواد طعم دهنده در مواد غذایی توسط GC-MS
عنوان انگلیسی
A straightforward method to determine flavouring substances in food by GC–MS
صفحات مقاله فارسی
24
صفحات مقاله انگلیسی
10
سال انتشار
2015
نشریه
الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
8331
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه نشده است
رشته های مرتبط با این مقاله
مهندسی صنایع غذایی
گرایش های مرتبط با این مقاله
کنترل کیفی و بهداشت و علوم مواد غذایی
مجله
شیمی مواد غذایی - Food Chemistry
دانشگاه
موسسه ایمنی مواد غذایی RIKILT، دانشگاه و مرکز تحقیقاتی واژینگن، هلند
کلمات کلیدی
مقررات اتحادیه اروپا 1334/2008، آلکنیل بنزن ها، مواد طعم دهنده، غذا و نوشیدنی، نظر سنجی، اجرا، GC-MS
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
1-مقدمه
2. روش آزمایشگاهی
2.1 مواد شیمیایی و معرف ها
2.2- نمونه های غذا / نوشیدنی
2.3. آماده سازی نمونه ها
2.4. روش اندازه گیری
2.5 – روش اجرا
3-نتایج و بحث
3.1- بهینه سازی روش های انجام کار نمونه
3.2- تاثیر الکل در عصاره گیری از نوشیدنی های الکلی
3.3- اعتبار سنجی روش: ویژگی های عملکردی
3.3.1- اثر خطی و ماتریس
3.3.2- IOQ ها، بازیابی و تکرار پذیری
3.3.3- انتخاب پذیری
قابلیت انتخاب
3.4- نظرسنجی غذایی
4. نتیجه گیری
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

A straightforward GC–MS method was developed to determine the occurrence of fourteen flavouring compounds in food. It was successfully validated for four generic types of food (liquids, semi-solids, dry solids and fatty solids) in terms of limit of quantification, linearity, selectivity, matrix effects, recovery (53–120%) and repeatability (3–22%). The method was applied to a survey of 61 Dutch food products. The survey was designed to cover all the food commodities for which the EU Regulation 1334/2008 set maximum permitted levels. All samples were compliant with EU legislation. However, the levels of coumarin (0.6–63 mg/kg) may result in an exposure that, in case of children, would exceed the tolerable daily intake (TDI) of 0.1 mg/kg bw/day. In addition to coumarin, estragole, methyl-eugenol, (R)-(+)-pulegone and thujone were EU-regulated substances detected in thirty-one of the products. The non-EU regulated alkenylbenzenes, trans-anethole and myristicin, were commonly present in beverages and in herbs-containing products.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
یک روش ساده با استفاده از تکنیک GC-MS برای تعیین حضور چهارده طعم دهنده در مواد غذایی ابداع داده شد. که به طور موفقیت آمیزی برای چهار نوع کلی از مواد غذایی (مایعات، نیمه جامدات، مواد جامد خشک و جامد چرب) از نظر محدودیت کمی، خطی، گزینش، اثرات ماتریکس، بازیابی (53-120٪) و تکرارپذیری (3-22٪) استفاده شده است. این روش برای 61 محصول غذایی هلندی استفاده شد. در این بررسی برای تحت پوشش قرار دادن کلیه مواد غذایی مطابق مقررات اتحادیه اروپا 1334/2008، در سطح مجاز حداکثر طراحی شده بود. تمام نمونه ها مطابق با قوانین اتحادیه اروپا بود. با این حال، سطح کومارین (0.6-63 میلی گرم / کیلوگرم) در کسانی که در معرض آن قرار می گیرند، برای مثال، در مورد کودکان، ممکن است از مصرف قابل تحمل روزانه (TDI) 0.1 میلی گرم / کیلوگرم وزن بدن / روز ) تجاوز کند. علاوه بر کومارین، استراگول، متیل اوژنول، (R) - (+) - پولگون و thujone شد اتحادیه اروپا در سی و یک محصولات شناسایی شده است.
آلکیل بنزن ها ، ترانس آنتول و میریستیسین که بر اساس اتحادیه اروپا تنظیم نشده است، معمولا در نوشیدنی ها و محصولات حاوی گیاهان وجود دارند.

بدون دیدگاه