چکیده
مقدمه
روش شناسی
فهم ارزش های اسلامی
مدیریت کیفیت از بعد اسلامی
ترکیب ارزش های اسلامی در مدیریت کیفیت
عدالت
امانت و درستکاری
مسئولییت پذیری
نوآوری
بصیرت
همکاری
برادری
ارزش های مرتبط با شورا
خلوص
مصلحت
خوش بینی
ثبات و استقامت
سپاسگذاری و شکر گذاری
اطاعت
ارزش زمان
جوابگویی
صبر
زیرساخت های مناسب
تجزیه و تحلیل
نتیجه گیری
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract Contemporary Islamic management scholars have agreed that values are embedded in quality management. Their agreement is grounded on the famous prophetic tradition encouraging diligence in work, uttered more than 1400 years ago, which has been narrated authentically. However, little studies have specifically indicated its application in quality management activities. As quality management is initiated in the West, little attention has been given to Islamic perspective of the discipline. However, as the Japanese had successfully implemented quality management in their cultural value perspective, many parties come to acknowledge the significance of values. In the literature, various Islamic values have been linked to quality management practice. While studies analyzing and categorizing them is limited, several values are redundant or being termed differently, though they are similar in crux. This article compiles the values and categorizes them depending on similar bases of Quranic verses or Prophetic traditions. The categorization proposes a set of Islamic values related to quality management practice, based on a simple frequency analysis matrix. Finally, this article concludes with prospects for future research.
نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
محققان معاصر مدیریت اسلامی توافق کرده اند که ارزش ها در مدیریت کیفیت تعبیه شده است. موافقت آن ها بر همان سنت نبوی معروف بنا شده است که 1400 سال پیش عنوان گشته و انسان را به پشت کار دعوت می کند و به گونه ای استوار نقل گشته است . گرچه پژوهش های محدودی در زمینه ی تاکید بر کاربرد آن در مدیریت کیفیت انجام گرفته است. زمانی که مدیریت کیفیت در غرب عنوان شد ، به ابعاد اسلامی این رشته نیز اشاراتی هرچند کم ، زده شد . گرچه ، از آن جایی که ژاپنی ها به طور موفقیت آمیزی توانستند در ابعاد ارزش های فرهنگی خود جای دهند ، بسیاری از احزاب در مورد اهمیت ارزش ها اعتراف کردند . در ادبیات ، بسیاری از ارزش های اسلامی را میبینیم که به آموزه های مدیریت کیفیت متصل گشته است . از آن جاییکه مطالعات انجام گرفته در جهت تحلیل و تقسیم بندی این موضوع بسیار محدود هستند ، چندین ارزش افراطی تلقی شده و یا با تعاریف گوناگونی مطرح گشته است ، چرا که بعضی از آن ها در این مورد ، مشابه به نظر می رسند . این مقاله ارزش ها را تعریف کرده و موضوع را با توجه به پایه های مشابه آیات چکیده
محققان معاصر مدیریت اسلامی توافق کرده اند که ارزش ها در مدیریت کیفیت تعبیه شده است. موافقت آن ها بر همان سنت نبوی معروف بنا شده است که 1400 سال پیش عنوان گشته و انسان را به پشت کار دعوت می کند و به گونه ای استوار نقل گشته است . گرچه پژوهش های محدودی در زمینه ی تاکید بر کاربرد آن در مدیریت کیفیت انجام گرفته است. زمانی که مدیریت کیفیت در غرب عنوان شد ، به ابعاد اسلامی این رشته نیز اشاراتی هرچند کم ، زده شد . گرچه ، از آن جایی که ژاپنی ها به طور موفقیت آمیزی توانستند در ابعاد ارزش های فرهنگی خود جای دهند ، بسیاری از احزاب در مورد اهمیت ارزش ها اعتراف کردند . در ادبیات ، بسیاری از ارزش های اسلامی را میبینیم که به آموزه های مدیریت کیفیت متصل گشته است . از آن جاییکه مطالعات انجام گرفته در جهت تحلیل و تقسیم بندی این موضوع بسیار محدود هستند ، چندین ارزش افراطی تلقی شده و یا با تعاریف گوناگونی مطرح گشته است ، چرا که بعضی از آن ها در این مورد ، مشابه به نظر می رسند . این مقاله ارزش ها را تعریف کرده و موضوع را با توجه به پایه های مشابه آیات قرآنی یا سنت نبوی ، طبقه بندی می کند . طبقه بندی انجام گرفته شده ، مجموعه ای از ارزش های اسلامی مرتبط با آموزه های مدیریت کیفیت را بر اساس ماتریس تحلیلی متناوب ساده مطرح می کند . در آخر این مقاله ، طرحواره هایی از ابعاد مطالعاتی که باید در آینده انجام شود را خواهیم دید .