منوی کاربری
  • پشتیبانی: ۴۲۲۷۳۷۸۱ - ۰۴۱
  • سبد خرید

ترجمه مقاله فیتات و فیتاز در جوجه ها

ترجمه مقاله فیتات و فیتاز در جوجه ها
قیمت خرید این محصول
۲۹,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
فیتات و فیتاز در جوجه ها: یک مقاله مروری
عنوان انگلیسی
Phytate And Phytase In Broilers --A Review
صفحات مقاله فارسی
6
صفحات مقاله انگلیسی
6
سال انتشار
2016
رفرنس
دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده و pdf
فونت ترجمه مقاله
بی نازنین
سایز ترجمه مقاله
14
نوع مقاله
ISI
نوع نگارش
مقالات مروری
نوع ارائه مقاله
ژورنال
شناسه ISSN مجله
2277-663X
کد محصول
F1381
وضعیت ترجمه منابع داخل متن
درج نشده است ☓
بیس
نیست ☓
مدل مفهومی
ندارد ☓
پرسشنامه
ندارد ☓
متغیر
ندارد ☓
رفرنس در ترجمه
در انتهای مقاله درج شده است
رشته و گرایش های مرتبط با این مقاله
زیست شناسی و کشاورزی، علوم دامی، تغذیه دام، میکروبیولوژی، علوم سلولی و مولکولی و بیوشیمی
مجله
مجله بین المللی علوم ، محیط زیست و فناوری - International Journal of Science
دانشگاه
دانشکده دامپزشکی و پژوهشکده دامپزشکی، ناماکال
کلمات کلیدی
فیتات ها، اثر ضدنوترینتی، فیتاز
کلمات کلیدی انگلیسی
Phytates - Anti nutritive effect - Phytase
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
فیتات
اثرات ضدنوترینتی
اثرات فیتات
اثرات افزودن آنزیم
1)اثر روی کاهش عصاره و افزایش مصرف
2)اثرات روی قابلیت هضم:
3) اثر روی ویسکوزیته:
4)اثر روی نگهداری نوترینت
5)اثر اضافه وزن و نسبت تبدیل علوفه
نتیجه گیری
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

The vegetable feed ingredients used in the preparation of poultry feed contains nearly two thirds of the phosphorus as phytates. The phytates are not only indigestible /unavailable but also are known to interfere with the utilization of other nutrients. Apart from the anti-nutritional effects the phytates bind with other minerals and make them unavialble to the birds. One of the best ways to overcome the ill effects of the phytate is by the use of phytate degrading enzymes (phytase). Hence the present work was undertaken to review the antinutritive effects and by the use of phytase how to ameliorate the ill effects.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
اجزای خوراک علوفه سبزیجات مورد استفاده در تهیه غذای ماکیان حاوی تقریبا دو سوم فسفر به شکل فیتات می باشد. فیتات ها نه تنها غیرقابل هضم هستند و غیرقابل دسترس می باشند بلکه مشخص شده است که با مصرف سایر نوترینت ها تداخل دارند. جدای اثرات ضدنوترینتی فیتات ها به سایر مواد معدنی باند می شوند و باعث می شوند که برای پرندگان غیرقابل دسترس باشند. یکی از بهترین راههای غلبه بر اثرات بد فیتات استفاده از انزیم های تجزیه کننده فیتات می باشد (فیتاز). با اینحساب کار کنونی برای بررسی اثرات ضدنوترینتی انجام گرفته است و با استفاده از فیتاز چگونه اثرات بد می تواند کاهش یابد.

بدون دیدگاه