زیست شناسی و کشاورزی، علوم دامی، تغذیه دام، میکروبیولوژی، علوم سلولی و مولکولی و بیوشیمی
مجله
مجله بین المللی علوم ، محیط زیست و فناوری - International Journal of Science
دانشگاه
دانشکده دامپزشکی و پژوهشکده دامپزشکی، ناماکال
کلمات کلیدی
فیتات ها، اثر ضدنوترینتی، فیتاز
کلمات کلیدی انگلیسی
Phytates - Anti nutritive effect - Phytase
ترجمه این مقاله با کیفیت متوسط انجام شده است. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. ترجمه به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.
۰.۰(بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
فیتات
اثرات ضدنوترینتی
اثرات فیتات
اثرات افزودن آنزیم
1)اثر روی کاهش عصاره و افزایش مصرف
2)اثرات روی قابلیت هضم:
3) اثر روی ویسکوزیته:
4)اثر روی نگهداری نوترینت
5)اثر اضافه وزن و نسبت تبدیل علوفه
نتیجه گیری
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract
The vegetable feed ingredients used in the preparation of poultry feed contains nearly two thirds of the phosphorus as phytates. The phytates are not only indigestible /unavailable but also are known to interfere with the utilization of other nutrients. Apart from the anti-nutritional effects the phytates bind with other minerals and make them unavialble to the birds. One of the best ways to overcome the ill effects of the phytate is by the use of phytate degrading enzymes (phytase). Hence the present work was undertaken to review the antinutritive effects and by the use of phytase how to ameliorate the ill effects.
نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
اجزای خوراک علوفه سبزیجات مورد استفاده در تهیه غذای ماکیان حاوی تقریبا دو سوم فسفر به شکل فیتات می باشد. فیتات ها نه تنها غیرقابل هضم هستند و غیرقابل دسترس می باشند بلکه مشخص شده است که با مصرف سایر نوترینت ها تداخل دارند. جدای اثرات ضدنوترینتی فیتات ها به سایر مواد معدنی باند می شوند و باعث می شوند که برای پرندگان غیرقابل دسترس باشند. یکی از بهترین راههای غلبه بر اثرات بد فیتات استفاده از انزیم های تجزیه کننده فیتات می باشد (فیتاز). با اینحساب کار کنونی برای بررسی اثرات ضدنوترینتی انجام گرفته است و با استفاده از فیتاز چگونه اثرات بد می تواند کاهش یابد.