ترجمه مقاله سیاست های مدیریت موجودی و تحول، باز پرسازی مشترک بهینه برای کالاهای فاسد شدنی - نشریه الزویر

ترجمه مقاله سیاست های مدیریت موجودی و تحول، باز پرسازی مشترک بهینه برای کالاهای فاسد شدنی - نشریه الزویر
قیمت خرید این محصول
۲۹,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
سیاست های مدیریت موجودی و تحول، باز پرسازی مشترک بهینه برای کالاهای فاسد شدنی
عنوان انگلیسی
Optimal joint replenishment, delivery and inventory management policies for perishable products
صفحات مقاله فارسی
21
صفحات مقاله انگلیسی
30
سال انتشار
2014
نشریه
الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
F801
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه نشده است
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه
به صورت عکس، درج شده است
رشته های مرتبط با این مقاله
مهندسی صنایع
گرایش های مرتبط با این مقاله
لجستیک و زنجیره تامین
مجله
تحقیقات کامپیوتری و عملیاتی - Computers & Operations Research
دانشگاه
مرکز تحقیقات بین المللی در شبکه های سازمانی، لجستیک و حمل و نقل، کانادا
کلمات کلیدی
کالا های فاسد شدنی، کنترل موجودی، بازپرسازی، مسیر یابی موجودی، موجودی مدیریت شده فروشنده، الگوریتم شاخه و برش
فهرست مطالب
چکیده
1-مقدمه
2 توصیف مسئله
2-1 انواع فساد پذیری کالا
2-2 اثر سن کالا بر روی هزینه های نگه داری موجودی
2.3 سود کالا بر طبق سن آن
2.4 سیاست های مدیریت موجودی
3 فرمول های ریاضی
3-1 مدل سازی سیاست FF
3-2 مدل سازی سیاست of
الگوریتم شاخه و برش
5- آزمایشات محاسباتی
5.1 تولید نمونه
5-2 راه حل هایی برای روش OP
5-3 راه حل هایی برای روش ff و OF
5-4راه حل هایی برای توابع سود جایکزین
نتیجه گیری
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

In this paper we analyze the optimal joint decisions of when, how and how much to replenish customers with products of varying ages. We discuss the main features of the problem arising in the joint replenishment and delivery of perishable products, and we model them under general assumptions. We then solve the problem by means of an exact branch-and-cut algorithm, and we test its performance on a set of randomly generated instances. Our algorithm is capable of computing optimal solutions for instances with up to 30 customers, three periods, and a maximum age of two periods for the perishable product. For the unsolved instances the optimality gap is always small, less than 1.5% on average for instances with up to 50 customers. We also implement and compare two suboptimal selling priority policies with an optimized policy: always sell the oldest available items first to avoid spoilage, and always sell the fresher items first to increase revenue.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
در این مقاله، ما به تحلیل تصمیمات مشترک بهینه در خصوص زمان، روش و میزان ارایه کالاهای با عمر متغیر به مشتریان است. ما به بحث در خصوص ویژگی های اصلی مسئله نوظهور در بازپر سازی مشترک و تحویل کالا های فاسد شدنی پرداخته و فرضیات کلی خود را مدل سازی می کنیم ما مسئله را با استفاده از الگوریتم شاخه و برش حل کرده و عملکرد آن را با مجموعه ای از نمونه های تصادفی تست می کنیم. الکوریتم ما قادر به محاسبه روش های بهینه برای تعداد مشتریان بیش از 30 نفر، سه دوره و ماکزیمم عمر دو دوره برای محصولات فاسد شدنی می باشیم. برای موارد حل نشده، شکاف بهینگی معمولا کم تر از 1.5 درصد به طور میانگین برای موارد بیش از 50 مشتری است. ما اقدام به اجرا و مقایسه دو سیاست فروش نیمه بهینه با یک سیاست بهینه می کنیم: معمولا قدیمی ترین کالا ها برای اجتناب از فساد فروخته شده و تازه ترین کالا ها برای افزایش در آمد فروخته می شوند.

بدون دیدگاه