ترجمه مقاله ارزیابی روش های استخراج کلاژن برای تحلیل ایزوتوپ های پایدار در مطالعات رژیم غذایی - نشریه الزویر

ترجمه مقاله ارزیابی روش های استخراج کلاژن برای تحلیل ایزوتوپ های پایدار در مطالعات رژیم غذایی - نشریه الزویر
قیمت خرید این محصول
۲۹,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
ارزیابی روش های استخراج کلاژن برای تحلیل ایزوتوپ های پایدار در مطالعات رژیم غذایی
عنوان انگلیسی
Evaluating bone collagen extraction methods for stable isotope analysis in dietary studies
صفحات مقاله فارسی
12
صفحات مقاله انگلیسی
6
سال انتشار
2007
نشریه
الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد ✓
کد محصول
F657
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه منابع داخل متن
ترجمه شده است ✓
رشته های مرتبط با این مقاله
باستان شناسی
مجله
مجله علوم باستان شناسی - Journal of Archaeological Science
دانشگاه
موسسه پزشکی قانونی، دانشگاه کپنهاگ، دانمارک
کلمات کلیدی
روش های استخراج کلاژن، دیرین تغذیه، کربن، نیتروژن
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
1-مقدمه
2-مواد و روش‌ها
2-1 روش استخراج A
2-2 روش استخراج B
2-3 روش استخراج C
3-نتایج
3-1 نگهداری کلاژن
4-بحث
5-نتیجه گیری
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

The specific purpose of this study was to compare three different collagen extraction methods commonly used in isotope laboratories conducting dietary studies. We evaluated their resultant differences in d13C and d15N, collagen quality and collagen yield. Our study was based on well-preserved skeletal material from the medieval period in Denmark. Our study shows that there is a systematic significant difference in the yield and the d13C values between the three methods. Using the method of DeNiro and Epstein [DeNiro, M.J., Epstein, S., 1981. Influence of diet on the distribution of nitrogen isotopes in animals. Geochimica et Cosmochimica Acta 45, 341e351] with NaOH as cleaning agent, will, according to our study, give d13C values that are on average 0.32& more positive than using the ultra-filtration method [Brown, T.A., Nelson, D.E., Vogel, J.S., Southon, J.R., 1988. Improved collagen extraction by modified Longin method. Radiocarbon 30 (2), 171e177, modified in Richards, M.P., Hedges R.E.M., 1999. Stable isotope evidence for similarities in the types of marine foods used by late Mesolithic humans at sites along the Atlantic coast of Europe. Journal of Archaeological Science 26, 717e722]. The third method, which is a modified version of the second method, excluded the ultra-filtration step. This method seems to give d13C values that lie in between the other methods. Our study did not show any significant difference in d15N values. Although the differences between the methods are very small, we conclude that the use of stable isotope analysis in food determination studies requires adherence to routine methods for preparing and measuring samples. 2007 Elsevier Ltd. All rights reserved.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
هدف ویژه این مطالعه، مقایسه سه روش متفاوت استخراج کلاژن مورد استفاده در آزمایشگاه‌های ایزوتوپی با انجام مطالعات رژیم غذایی می‌باشد. ما تفاوت‌های آن‌ها را از نظر δ13C و δ13N ، کیفیت کلاژن و عملکرد کلاژن بررسی کردیم. مطالعه ما بر اساس مواد اسکلتی حفاظت شده از دوره قرون وسطی در دانمارک است. مطالعه ما نشان می‌دهد که یک تفاوت معنی دار سیستماتیک در عملکرد ومقدار δ13C بین سه روش وجود دارد. استفاده از روش دنیرو و اپشتین (دنیرو، اپشتین 1981، تأثیر رژیم غذایی بر روی توزیع ایزوتوپ‌های نیتروژن در حیوانات، مجله Geochimica et Cosmochimica Acta 45, 341e351) با NaOH به عنوان یک عامل پاک کننده، بر طبق مطالعه ما مقادیر δ13C را بدست می‌دهد که به طور میانگین ±32% مثبت‌تر از استفاده از روش اولترافیلتراسیون است (براون تی ای، نلسون، دی. ای ووگل، جی. اس. ستون، جی. آر 1988، بهبود استخراج کلاژن با روش اصلاح شده لانگین، مجله رادیوکربن 30 (2), 171-177، اصلاح شده توسط ریچارد، ام.پی، هدچ R.E.M. 1999، شواهد ایزوتوپ پایدار برای تشابهات در انواع غذاهای دریایی مورد استفاده توسط انسان‌های اواخر دوره میانسنگی در امتداد ساحل اتلانتیک اروپا، مجله علوم باستان شناسی 26, 717-722). سومین روش، که یک نسخه اصلاح شده روش دوم است، فاقد مرحله اولترافیلتراسیون می‌باشد. اگرچه تفاوت‌های بین روش‌ها بسیار اندک است، ما به این نتیجه رسیدیم که استفاده از تحلیل ایزوتوپ‌های پایدار در مطالعات تعیین غذا نیازمند استفاده از روش‌های معمول برای تهیه و اندازه گیری نمونه‌ها است.

بدون دیدگاه