ترجمه مقاله آنتی اکسیدان ها و اثرات آن ها بر روی استرس اکسیداتیو جوجه گوشتی

عنوان فارسی: | آنتی اکسیدان ها: اثرات آن ها بر روی استرس اکسیداتیو جوجه گوشتی وپایداری اکسیداتیو گوشت آن |
عنوان انگلیسی: | Antioxidants: their effects on broiler oxidative stress and its meat oxidative stability |
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 18 | تعداد صفحات ترجمه فارسی : 20 |
فرمت مقاله انگلیسی : PDF | فرمت ترجمه مقاله : ورد تایپ شده |
کد محصول : 9128 | رفرنس : دارد |
محتوای فایل : zip | حجم فایل : 818.51Kb |
رشته های مرتبط با این مقاله: زیست شناسی و کشاورزی |
گرایش های مرتبط با این مقاله: بیوشیمی، علوم جانوری، میکروبیولوژی، علوم دامی و تغذیه دام |
دانشگاه: گروه علوم جانوری، دانشکده کشاورزی و مهندسی جنگل، شیلی |
کلمات کلیدی: طیور، آنتی اکسیدان ها، استرس اکسیداتیو، رنسیدیته اکسیداتیو |
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول: ترجمه شده است |
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول: ترجمه شده است |
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه: به صورت عکس، درج شده است |
چکیده
مقدمه
رادیکال های آزاد و تولید گونه های اکسیژن واکنشی
آسیب اکسیداتیو به سوبسترهای حساس
آنتی اکسیدان ها
اثر آنتی اکسیدان های غذایی بر روی استرس اکسیداتیو در جوجه های گوشتی
اثر آنتی اکسیدان های غذایی بر روی رنسیدیته اکسیداتیو گوشت جوجه گوشتی
Oxidative rancidity represents one of the major causes of deterioration in food for human consumption. Besides producing unpleasant odours, it is responsible for losses in flavour, texture, consistency, appearance and nutritional value. In a similar way, in living animals, oxidative stress constitutes an important mechanism that leads to biological damage, and is regarded as one of the causes of several pathologies that affect poultry growth. Therefore a better understanding of lipid and protein oxidation processes will allow the use of antioxidants to handle and control them. This is fundamental in order to guarantee the quality and safety of meat for human consumption, and in turn the prevention and/or delay of several oxidation processes would allow its management for an optimal quality and shelf life conservation.
چکیده
رنسیدیته اکسیداتیو، یکی از عوامل اصلی کاهش کیفیت غذا برای مصرف انسان محسوب می شود. علاوه بر تولید رایحه و بوی نامطبوع، رنسیدیته اکسیداتیو عامل اصلی زوال طعم، بافت، پیوستگی، ظاهر و ارزش غذایی می باشد. به همین ترتیب در موجودات زنده، استرس اکسیداتیو یک مکانیسم مهمی است که منجر به تخریب و آسیب بیولوژیکی شده و به عنوان یکی از عوامل پاتولوژی و بیماری زا محسوب می شود که بر رشد طیور اثر می گذارد. از این روی داشتن درک بهتر از فرایند های اکسیداسیون لیپید و پروتین امکان استفاده از آنتی اکسیدان ها را برای کنترل و مقابله با آن ها در اختیار می گذارد. این مسئله برای تضمین کیفیت و ایمنی گوشت برای مصرف انسان حیاتی بوده و پیش گیری و تاخیر چندین فرایند اکسیداسیون امکان مدیریت برای کیفیت بهینه و حفظ عمر قفسه ای را فراهم می کند.