تلفن: ۰۴۱۴۲۲۷۳۷۸۱
تلفن: ۰۹۲۱۶۴۲۶۳۸۴

ترجمه مقاله رویکرد هزینه یابی مبتنی بر فعالیت در اندازه گیری هزینه کیفیت در SME – نشریه تیلور و فرانسیس

عنوان فارسی: رویکرد هزینه یابی مبتنی بر فعالیت در اندازه گیری هزینه کیفیت در SME: مطالعه موردی
عنوان انگلیسی: Activity-based costing approach in the measurement of cost of quality in SMEs: a case study
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 13 تعداد صفحات ترجمه فارسی : 14
سال انتشار : 2013 نشریه : تیلور و فرانسیس - Taylor & Francis
فرمت مقاله انگلیسی : PDF فرمت ترجمه مقاله : ورد تایپ شده
کد محصول : F822 رفرنس : دارد
محتوای فایل : zip حجم فایل : 863.99Kb
رشته های مرتبط با این مقاله: حسابداری
گرایش های مرتبط با این مقاله: حسابداری مالی و حسابداری مدیریت
مجله: مدیریت کیفیت جامع - Total Quality Management
دانشگاه: گروه مدیریت کسب و کار، دانشگاه اقتصاد ازمیر، ترکیه
کلمات کلیدی: هزینه کیفیت، طرح PAF، هزینه مبتنی بر فعالیت، SME
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول: ترجمه شده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول: ترجمه شده است
ترجمه این مقاله به صورت خلاصه و با کیفیت متوسط انجام شده است. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. ترجمه به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.
فهرست مطالب

مقدمه

هزینه کیفیت

هزینه یابی مبتنی بر فعالیت

اندازه گیری هزینه کیفیت تحت هزینه یابی مبتنی بر فعالیت

مطالعه موردی

مزایا و معایب پیاده سازی کیفیت هزینه/ هزینه یابی بر اساس فعالیت

نمونه متن انگلیسی

Since the 1950s, a considerable amount of attention has been given on the cost of quality (CoQ) in theory and in practice. Overall, it is argued that a precise measurement of the CoQ requires a well-established accounting system that provides accurate cost information. However, in the literature, it is generally considered that traditional cost accounting methods do not provide accurate cost data for the measurement of quality costs. Therefore, the aim of this study is to explore the role of activity-based costing (ABC) in supporting the measurement of CoQ in small and medium-sized enterprises in order to discuss the results of implementation, its benefits and drawbacks. Overall, it was found that the use of ABC in the CoQ measurement provides the organisation with the means to determine both valueadded and non-value-added quality-related activites and to detect improvement opportunities in the production process.

نمونه متن ترجمه

از 1950 میلادی، توجه زیادی به هزینه کیفیت در تئوری و عمل معطوف شده است. به طور کلی، استدلال بر این است که اندازه گیری دقیق هزینه کیفیت مستلزم یک سیستم حسابداری  تثبیت شده ای است که اطلاعات هزینه ای صحیحی را در اختیار می گذارد. با این حال، در منابع و مطالعات اخیر، گفته می شود که روش های حسابداری هزینه سنتی، داده های هزینه ای دقیقی را برای اندازه گیری هزینه های کیفیت ارایه نمی کنند. از این روی، هدف مطالعه، بررسی وکشف نقش هزینه یابی مبتنی بر فعالیت در پشتیبانی از اندازه گیری کیفیت هزینه در شرکت های با اندازه متوسط و کوچک به منظور بحث در خصوص نتایج پیاده سازی، مزایا و موانع میباشد. به طور کلی، گفته می شود که استفاده از ABC در اندازه گیری هزینه کیفیت می تواند ابزار هایی را در اختیار سازمان بگذارد که از طریق آن می تواند فعالیت های مربوط به کیفیت ارزش افزوده و ارزش غیر افزوده را تعیین کرده و یا فرصت های پیشرفت را در فرایند تولید شناسایی کند.