دانلود ترجمه مقاله معیار آب مجازی و تحلیل تغییرات ساختاری در محصولات کشاورزی – مجله IEEE

عنوان فارسی: | معیار آب مجازی و تحلیل های تغییر ساختار برای محصولات کشاورزی منطقه جلگه ای سانجیانگ |
عنوان انگلیسی: | Virtual water measure and analyses of structure change for regional agricultural products in Sanjiang plain |
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 4 | تعداد صفحات ترجمه فارسی : 8 |
سال انتشار : 2011 | نشریه : آی تریپل ای - IEEE |
فرمت مقاله انگلیسی : PDF | فرمت ترجمه مقاله : ورد تایپ شده |
کد محصول : 3240 | رفرنس : دارد |
محتوای فایل : zip | حجم فایل : 401.89Kb |
رشته های مرتبط با این مقاله: مهندسی کشاورزی و مهندسی عمران |
گرایش های مرتبط با این مقاله: مهندسی و مدیریت منابع آب، علوم و مهندسی آب و مدیریت منابع آب |
مجله: دانشکده معماری و حفاظت از آب |
دانشگاه: دانشکده محافظت آب و معماری، دانشگاه کشاورزی هاربین، جمهوری خلق چین |
کلمات کلیدی: آب مجازی، محصولات کشاورزی، جلگه سانجیانگ |
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول: ترجمه نشده است |
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول: ترجمه نشده است |
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه: به صورت عکس، درج شده است |
چکیده
۱ مقدمه
۲ موقعیت توسعه منابع آبی و محصولات کشاورزی در دشت سانجیانگ
۳ معیار وابسته برای آب مجازی محصولات کشاورزی اصلی
تعیین نیازمندی آب محصول
محاسبه آب مجازی محصولات اصلی
۴ نتایج و تحلیل ها
۵ نتیجه گیری و بحث
Abstract
Virtual water is the new method of realizing sustainable development of water resources. It plays an important role in changing the uneven distribution of the spatial pattern of water resources in our country. Through confirming the virtual water content in units’ crops of Sanjiang Plain, this paper furthermore finds the virtual water content over the years of all types of crop, and undertakes an analysis to structural changes of crop on this foundation; comparing with the average virtual water content of crop, draws the total virtual water content of food crop in Sanjiang Plain displayed increasing tendency since 2003, and the rise range is bigger, indicating that the food crops of this region generally have water-saving planting advantage.
چکیده
آب مجازی روشی جدید برای تحقق توسعه پایدار منابع آب به شمار می رود. آن نقش مهمی در تغییر توزیع ناهموار و غیر یکنواخت الگوی فضایی منابع آب در کشور ما ایفا می کند. از طریق تائید مقدار آب مجازی در محصولات واحدهای جلگه سانجیانگ ، این مقاله مقدار آب مجازی در طول سالیان متمادی در انواع و اقسام محصول را یافته و از تحلیل برای تغییرات ساختاری محصول براین اساس استفاده می کند. از طریق مقایسه با میانگین مقدار آب مجازی محصول، مقدار کل آب مجازی محصولات غذایی در جلگه سانجیانگ مشخص شده و از سال 2003 این روند رو به افزایش بوده است، و رنج افزایش بزرگتر می باشد، یعنی محصولات غذایی این منطقه عموماً دارای مزایای کاشت با صرفه جویی در آب می باشند.
اگر مایل به تهیه نسخه پاورپوینت مقاله معیار آب مجازی و تحلیل های تغییر ساختار برای محصولات کشاورزی منطقه جلگه ای سانجیانگ هستید اینجا کلیک نمایید. همچنین برای خرید مقاله ورد از دکمه های زیر استفاده نمایید.