مکانیسم تاثیر اینترنت + بر عملکرد نوآوری شرکت های سنتی: شواهد تجربی از چین
عنوان انگلیسی
The impact-mechanism of “Internet +” on the innovation performance of traditional enterprises: Empirical evidence from China
صفحات مقاله فارسی
36
صفحات مقاله انگلیسی
13
سال انتشار
2023
رفرنس
دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه
الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فونت ترجمه مقاله
بی نازنین
سایز ترجمه مقاله
14
نوع مقاله
ISI
نوع نگارش
مقالات پژوهشی (تحقیقاتی)
نوع ارائه مقاله
ژورنال
پایگاه
اسکوپوس
ایمپکت فاکتور(IF) مجله
11.146 در سال 2021
شاخص H_index مجله
134 در سال 2023
شاخص SJR مجله
2.336 در سال 2021
شناسه ISSN مجله
0040-1625
شاخص Q یا Quartile (چارک)
Q1 در سال 2021
کد محصول
13622
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه منابع داخل متن
ترجمه شده است ✓
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه
تایپ شده است ✓
ضمیمه
ندارد ☓
بیس
نیست ☓
مدل مفهومی
ندارد ☓
پرسشنامه
ندارد ☓
متغیر
دارد ✓
فرضیه
ندارد ☓
رفرنس در ترجمه
در انتهای مقاله درج شده است
رشته و گرایش های مرتبط با این مقاله
مدیریت - مهندسی فناوری اطلاعات - مدیریت کسب و کار - مدیریت فناوری اطلاعات - مدیریت تکنولوژی - نوآوری تکنولوژی - مدیریت عملکرد - اینترنت و شبکه های گسترده
مجله
Technological Forecasting & Social Change
کلمات کلیدی انگلیسی
“Internet +” - Impact-mechanism - Traditional enterprises - Innovation performance - China
doi یا شناسه دیجیتال
https://doi.org/10.1016/j.techfore.2022.122129
با خرید این کالا; ترجمه فارسی مقاله، مقاله انگلیسی، پاورپوینت و ترجمه خلاصه قابل دانلود خواهد بود. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر شده و محصول به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.
۰.۰(بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
1. مقدمه
2. مروری بر تحقیقات پیشین
3. چارچوب تجربی
4. نتایج تجربی و تحلیل
5. نتیجه گیری و کاربردهای سیاسی
منابع
تصاویر فایل ورد ترجمه مقاله (جهت بزرگنمایی روی عکس کلیک نمایید)
فایل پاورپوینت این مقاله
در کنار ترجمه مقاله، فایل پاورپوینت این مقاله نیز ایجاد شده و در این محصول قرار داده شده است که پس از خریداری به همراه ترجمه قابل دانلود خواهد بود. تعداد اسلایدهای این پاورپوینت 28 می باشد و آماده ارائه در دانشگاه یا سایر سمینارها است.
فایل خلاصه ترجمه
در صورتی که نیاز به خلاصه ای از متن ترجمه این مقاله دارید، می توانید از فایل خلاصه ترجمه استفاده نمایید که به این محصول اضافه شده است. خلاصه ترجمه این مقاله در 15 صفحه در فایل word انجام شده و داخل بسته قرار گرفته است.
نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
بیشتر صنایع سنتی در کشور چین به مرحله بلوغ یا افول رسیده اند و رقابت پذیری محوری آنها در مقایسه با صنایع در حال توسعه در گذشته اخیر کاهش یافته است. این مقاله به مطالعه تاثیر-مکانیسم "اینترنت +" می پردازد و تأثیرات آن را بر عملکرد نوآوری شرکت تأیید کرد. داده های 1040 شرکت سنتی چینی از سال 2011 تا 2019 موجود در بورس اوراق بهادار شانگهای و شنزن از گزارش ها سالانه آنها با روش متن کاوی به دست آمد. هدف از انتخاب این شرکتها، تغییر کنونی شرکتهای سنتی چینی از استراتژی توسعه منابع محور به استراتژی توسعه مبتنی بر نوآوری بود. این مطالعه از مدل رگرسیون پواسون برای بررسی رابطه متغیرهای مستقل با عملکرد نوآوری این شرکتها استفاده کرد. علاوه بر این، از روش خودگردان سازی برای اعتبار سنجی اثر غیرمستقیم استفاده کردیم. بر اساس شواهد تجربی، دریافتیم که "اینترنت +" تاثیر معنادار بر عملکرد نوآوری شرکت های سنتی چینی دارد، آنهم با تأثیرگذاری بر عناصر نوآوری سازمان، ساختار حاکمیت شرکتی و فرهنگ شرکت. با استفاده از متغیرهای جایگزین در مدل ، نتایج تغییر نمیکنند، که نشان دهنده استواری آماری قوی می باشد. یافته های این تحقیق به افزایش یکپارچگی عمیق اینترنت در اقتصاد واقعی کمک می کند و پیاده سازی موثرتر استراتژی ملی "اینترنت +" را در شرکت های سنتی ارتقا می دهد.
2. مروری بر تحقیقات پیشین
2.1. عملکرد نوآوری شرکت و عناصر نوآوری
ویژگی های "اینترنت +" گشودگی، به اشتراک گذاری و ارتباط است که ابزار و پلتفرمی برای شرکت ها جهت تحقق ساختار نوآوری باز فراهم می کند. از طریق دسترسی به اینترنت، شرکت ها می توانند مرزهای فیزیکی و محدودیت های زمانی و مکانی را درنوردند و به طور جهانی منابع نوآوری را تخصیص دهند(باتلیر و همکاران، 2013). علاوه بر این، وانگ و همکاران(2016) مطالعه خود را در مراحل اولیه انجام دادند و به طور نظری به بررسی ویژگی های " اینترنت +" پرداختند و نتیجه گرفتند که عناصر نوآوری را می توان بهبود داد. بودجه های تحقیق و توسعه(R&D) و پرسنل فنی دو عنصر مهم نوآوری شرکت ها محسوب می شوند. به عقیده تانگ و همکاران(2014)، شرکت ها برای فعالیت های نوآوری، می توانند به بودجه های (R&D) و پرسنل فنی لازم دست یابند. با این وجود، بررسی نوآوری شرکت های دولتی و غیردولتی نشان داد که کیفیت شرکت های دولتی به طور قابل توجهی در کشور چین کاهش یافته است. دیاز- رالدان و راموس-هرا(2021) بیان نمودند که از طریق اینترنت، هزینه های مبادله و قرارداد کاهش می یابند و کارایی سرمایه داخلی بهبود می یابد، که عملکرد نوآوری آن را ارتقا می دهد. اقتصادانانی مانند شوالتز(1961) بر این باور بود که سرمایه انسانی عامل ورودی مهمی به شمار می رود. علاوه بر این، سایرامانیان و یانت(2005) نشان دادند که سرمایه فکری، عنصر محوری است. همچنین کائو و همکاران(2016) بیان نمودند که سرمایه انسانی یکی از عوامل اساسی مهم اثرگذار بر عملکرد نوآوری شرکت در مراحل مختلف چرخه عمر محصول به شمار می رود. نیروی کار دانشی، خدمات و دامنه نوآوری یک شرکت را افزایش می دهد، و وجود مخارج رسمی و غیررسمی تحقیق و توسعه، نوآوری شرکت را به طور چشمگیری ارتقا می دهد(لاو و مانسوری، 2007). با این حال، مطالعه آنها نمی تواند پویایی های فرآیند نوآوری را گردآوری کند، چرا که آنها تنها به بررسی یک نمونه مقطعی از یک کسب وکار بزرگ پرداختند. بنابراین، از بحث قبلی مبرهن است که بودجه تحقیق و توسعه و سرمایه انسانی شرکت ها نقش مهمی در عملکرد نوآوری ایفا می کنند.