با خرید این کالا; ترجمه فارسی مقاله، مقاله انگلیسی، پاورپوینت و ترجمه خلاصه قابل دانلود خواهد بود. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر شده و محصول به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.
۰.۰(بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
روش شناسی
نتایج
شرح آثار و انتشارات
زبان و کشورها
مؤلفان و مؤسسات
نشریات (مجلات)
واژگان کلیدی
پراستنادترین نشریات
خوشه بندی
عملکرد اصلی
بحث و گفتمان
منابع
تصاویر فایل ورد ترجمه مقاله (جهت بزرگنمایی روی عکس کلیک نمایید)
فایل پاورپوینت این مقاله
در کنار ترجمه مقاله، فایل پاورپوینت این مقاله نیز ایجاد شده و در این محصول قرار داده شده است که پس از خریداری به همراه ترجمه قابل دانلود خواهد بود. تعداد اسلایدهای این پاورپوینت 20 می باشد و آماده ارائه در دانشگاه یا سایر سمینارها است.
فایل خلاصه ترجمه
در صورتی که نیاز به خلاصه ای از متن ترجمه این مقاله دارید، می توانید از فایل خلاصه ترجمه استفاده نمایید که به این محصول اضافه شده است. خلاصه ترجمه این مقاله در 8 صفحه در فایل word انجام شده و داخل بسته قرار گرفته است.
نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
هدف: هدف این مطالعه تحلیل شبکه های هم تألیفی و هم استنادی انتشارات در حوزه ی هوش مصنوعی در چشم پزشکی و بینایی سنجی، همچنین، شناسایی قسمت های مختلف تحقیقات و پراستنادترین اثر می باشد.
روش: جستجوی انتشارات و آثار در وب سایت پایگاه داده های علوم برای بازه ی زمانی 1997 تا دسامبر 2021 با استفاده از عبارت هوش مصنوعی و (چشم پزشکی یا بینایی سنجی) انجام شد. آنالیز و تحلیل اثر و نشریه با استفاده از مرورگر شبکه استنادی، VOSviewer، و نرم افزار CiteSpace انجام شد.
نتایج: 1086 اثر و 2348 شبکه ی استنادی بدست آمدند. 2020 سالی بود با بالاترین تعداد انتشار، مجموع 351 اثر و 115 شبکه ی استنادی. پراستنادترین اثر و نشریه به یادگیری عمیق قابل اجرا به صورت بالینی برای تشخیص و ارجاع در بیماری شبکیه تعلق داشت که توسط دی فاو و همکاران در سال 2018، با شاخص استناد 723 منتشر شده بود. از طریق تابع خوشه بندی، سه گروه مشخص شدند که حوزه های پژوهشی اصلی در این زمینه را پوشش می دهند: آسیب شناسی شبکه، بخش قدامی، و گلوکوم (آب سیاه).
نتیجه گیری: تحلیل شبکه ی استنادی یک تحلیل عمقی و دقیق از آثار علمی و اتخاذ عناوین جدید و حوزه های تحقیقاتی را ارائه می کند. نتایج آنالیز جامع و کامل شبکه های استنادی در هوش مصنوعی در حوزه ی چشم پزشکی و بینایی سنجی از زمان انتشار اولین مقاله در سال 1977 ارائه شده اند.
روش شناسی
در راستای تمرکز بر جستجوی مقالات با موضوع هوش مصنوعی در حوزه ی چشم پزشکی و بینایی سنجی، و به منظور اجتناب از تکرار آثار در جستجوهای مختلف، Boolean operators NOT و OR مورد استفاده قرار گرفتند. بدین ترتیب، جستجوی عبارات و اصطلاحات استفاده شده در اولین جستجو از این قرار بودند: هوش مصنوعی و (چشم پزشکی یا بینایی سنجی)، در جستجوی دوم عبارت عبارتند بودند از یادگیری ماشین و (چشم پزشکی یا بینایی سنجی) نه هوش مصنوعی، و در جستجوی سوم یادگیری عمیق و ژرف و (چشم پزشکی یا بینایی سنجی) نه هوش مصنوعی نه یادگیری ماشین.
اولین مقالات با موضوع هوش مصنوعی در حوزه ی چشم پزشکی و بینایی سنجی در سال 1977 به چاپ رسیده بودند، بنابراین فاصله ی زمانی انتخابی از سال 1977 بود تا دسامبر 2021. جستجوی آثار و انتشارات صورت گرفت و در 18اُم دسامبر 2021 دانلود شدند.