ترجمه مقاله نقش ضروری ارتباطات 6G با چشم انداز صنعت 4.0
- مبلغ: ۸۶,۰۰۰ تومان
ترجمه مقاله پایداری توسعه شهری، تعدیل ساختار صنعتی و کارایی کاربری زمین
- مبلغ: ۹۱,۰۰۰ تومان
بخش تجربی
آماده سازی جاذب. نمونه های Zns با استفاده از روش تخمیر مایع تولید شدند. در یک روند معمولی، محلول آبی یک مولار روی سولفات (ZnSO4، هپتاهیدرات ، 99.5 درصد وزنی، سینوفارم ) و محلول آبی یک مولار آمونیوم سولفید((NH4)2S، 20 درصد وزنی، سینوفارم) با استفاده آب دو بار تقطیر شده تهیه شد. برای تنظیم سطح مقطع جاذب ها با نهایت قدرتشان، مقادیر بسیار کمی از هگزادسیل تریتیل آمونیوم برومید (CTMAB، گرید آزمایشی، 99 درصد وزنی، سینوفارم) به روی سولفات در حال هم خوردن اضافه شد. این با اضافه کردن قطره ای یک مقدار مناسب از محلول یک مولار آمونیوم سولفید تحت شرایط هم زدن شدید برای حفظ نسبت استوکیومتری روی به گوگرد 1:0.98 دنبال شد. ماده کدر حاصله در زمان های متفاوت (از نیم تا 2 ساعت) پیرسازی شد. لایه شناور روی سطح دور ریخته شد و محصولات حاوی محلول سپس سانتریفیوژ شدند و 10 بار با آب دوبار تقطیر شده و سه بار با اتانول بدون آب (درجه تحلیلی، سینوفارم) شسته شدند. رسوب های شیمیایی در آون در یک درجه حرارت بالا برای 12 ساعت خشک شدند تا سفیدرنگ شوند و بعد خرد شده و در الک های با مش 60/80 (250/180 میکرومتر) قبل از این که در آزمایشات حذف جیوه استفاده شوند، الک شدند. با تنظیم شرایط آماده سازی، مانند مقدار CTMAB و زمان پیرسازی، سه نمونه ZnS با مساحت سطح ویژه مختلف به دست آمدند. ZnS با بیشترین سطح مقطع در این مطالعه نانو-روی سولفید نامیده شد.
یک معرف تجاری ZnS (درجه تحلیلی، 99.9 درصد ورنی، علاءالدین ) و دو کربن فعال تجاری (BPL، شرکت کربن فعال کالگون و TX، شرکت کربن فعال تانگسین ) که منحصرا برای حذف جیوه مورد استفاده قرار گرفتند، جهت مقایسه استفاده شدند.
تعیین مشخصات پودر. اندازه گیری سطح ویژه بونوئر-امت- تلر (BET)، با جذب/دفع N2 در دمای -196 درجه سانتیگراد با استفاده از تحلیل گر BET، (میکرومریتیک ، 2020، ASAP) تعیین شد. تمام نمونه ها قبل از اندازه گیری های BET در آون در دمای 110 درجه برای 24 ساعت خشک شدند و برای 12 ساعت در 180 درجه تحت شرایط خلاء گاززدایی شدند. ساختار کریستالی نانو-روی سولفید با استفاده از دستگاه پراش اشعه ایکس (ایکس آردی، سیمنس در500 بروکر) در ولتاژ 40 کیلوولت و جریان 40 میلی آمپر با استفاده از تابش Kα مس (طول موج=0.15406 نانومتر) در محدوده زاویه 10 تا 80 درجه (2θ) با اندازه گام 0.02 درجه بر ثانیه تعیین شد. الگوهای ثبت شده با فایل های افتراق پودر در پایگاه داده PDF-2 برای تعییین فازهای کریستالی مقایسه شدند. یک دستگاه میکروسکوپ الکترونی عبوری(TEM) 200 کیلوولتی(تکنای جی2 اف20 اف ای -آی ) با وضوح 0.2 نانومتر برای تصویرسازی میکروساختار و تعیین نانوروی سولفید استفاده شد.