ترجمه مقاله اثر خصوصیات حسابرسی داخلی بر اثربخشی کنترل داخلی نسبت به عملیات و انطباق - نشریه الزویر

ترجمه مقاله اثر خصوصیات حسابرسی داخلی بر اثربخشی کنترل داخلی نسبت به عملیات و انطباق - نشریه الزویر
قیمت خرید این محصول
۵۳,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
اثر خصوصیات حسابرسی داخلی بر اثربخشی کنترل داخلی نسبت به عملیات و انطباق
عنوان انگلیسی
The impact of internal audit attributes on the effectiveness of internal control over operations and compliance
صفحات مقاله فارسی
40
صفحات مقاله انگلیسی
19
سال انتشار
2019
رفرنس
دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه
الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فرمت ترجمه مقاله
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فونت ترجمه مقاله
بی نازنین
سایز ترجمه مقاله
14
نوع مقاله
ISI
نوع نگارش
مقالات پژوهشی (تحقیقاتی)
نوع ارائه مقاله
ژورنال
پایگاه
اسکوپوس
ایمپکت فاکتور(IF) مجله
3.593 در سال 2021
شاخص H_index مجله
28 در سال 2022
شاخص SJR مجله
0.595 در سال 2021
شناسه ISSN مجله
1815-5669
شاخص Q یا Quartile (چارک)
Q2 در سال 2021
کد محصول
12527
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه منابع داخل متن
ترجمه و درج شده است ✓
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه
تایپ شده است ✓
ضمیمه
دارد اما ترجمه نشده است ☓
بیس
است ✓
مدل مفهومی
دارد ✓
پرسشنامه
ندارد ☓
متغیر
دارد ✓
فرضیه
دارد ✓
رفرنس در ترجمه
در انتهای مقاله درج شده است
رشته و گرایش های مرتبط با این مقاله
حسابداری - حسابرسی - حسابداری مدیریت
مجله
Journal of Contemporary Accounting & Economics
کلمات کلیدی
عملکرد حسابرسی داخلی - نقص کنترل داخلی - مهارت (شایستگی) حسابرس
کلمات کلیدی انگلیسی
Internal audit function - Internal control deficiency - Auditor competence
doi یا شناسه دیجیتال
https://doi.org/10.1016/j.jcae.2018.11.002
فهرست مطالب
چکیده
1. مقدمه
2. پیشینه تحقیقات سازمانی و ملزومات کنترل داخلی در تایوان
3.بررسی تحقیقات و توسعه فرضیات
4. طرح تحقیق
5. نتایج
6. تجزیه و تحلیل بیشتر
7. بحث و جمع بندی
منابع
تصاویر فایل ورد ترجمه مقاله (جهت بزرگنمایی روی عکس کلیک نمایید)
       
نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
عملکرد حسابرسی داخلی (IAF) به مدیریت در بهبود کنترل داخلی نسبت به عملیات، گزارش‌دهی و سازگاری کمک می‌کند. در حالی که بسیاری از مطالعات، ارتباط بین IAF و کنترل داخلی گزارشگری مالی (ICFR) را بررسی کرده‌اند، مطالعات اندکی در مورد کنترل داخلی عملیات و سازگاری انجام شده‌اند. این مقاله با استفاده از مجموعه داده منحصر به فردی از تایوان، ارتباط بین کیفیت عملکرد حسابرسی داخلی و نقص کنترل داخلی در عملیات و سازگاری را مورد بررسی قرار می‌دهد. نتایج نشان می‌دهند که گروه حسابرسی داخلی بزرگتر می‌تواند موجب بهبود عملکرد حسابرسی داخلی در مورد عملیات و سازگاری شود. در حالی که مهارت حسابرسان داخلی دارای مثبتی با اثربخشی کنترل داخلی بر سازگاری است، اما رابطه‌ای با عملیات‌ ندارد. این مطالعه با تبیین عوامل تعیین کننده دستیابی به اهداف عملیات و سازگاری، به تحقیقات در این زمینه کمک می‌کند. این کار، مفاهیم مهمی را برای ذینفعان و کارشناسان نیز فراهم می‌کند، زیرا کنترل شرکت بر عملیات و سازگاری می‌تواند به طور متقابل بر ICFR و در نهایت موفقیت کسب و کار تأثیر بگذارد.

 

پیشینه تحقیقات سازمانی و ملزومات کنترل داخلی در تایوان
درک پیشینه تحقیقات سازمانی و ملزومات قانونی در تایوان، منبع مجموعه داده های منحصر به فرد تحقیق جاری است. در ادامه، ما به طور خلاصه محیط قانونی را در تایوان معرفی کرده، اختلاف قوانین و مقررات کنترل داخلی میان ایالات متحده و تایوان را شناسایی کرده و جزئیاتی در مورد ملزومات برخی گزارشات کنترل داخلی مربوطه در تایوان ارائه می‌دهیم.

 

امروزه، کمیته نظارت مالی (FSC، همکار تایوان در SEC) مسئول تنظیم دو بازار اوراق بهادار اصلی در تایوان است: شرکت تبادل سهام تایوان (TWSE) و بازار اوراق بهادار‌ GreTai (GTSM) است. از سال 1986، قانونگذار، قوانین و مقررات دولتی مربوط به IAF را تحمیل کرده است که عموماً از ‌شرکت‌های تجاری دولتی می خواهند تا سیستم های کنترل داخلی را در سازمانشان مستقر کنند. در سال 1992، قانونگذار از ‌شرکت‌های فهرست شده برای باری دیگر تقاضا کرد که حسابرسان‌ داخلی تمام وقت داشته باشند و نام، سن، سوابق تحصیلی، تجربیات، ارشدیت و میزان آموزش کارمندان را افشا کنند. هر چند چنین گزارشی تنها در دسترس قانونگذار است به جای اینکه در اختیار عموم مردم باشد. در سال 2002، FSC، قوانین نظارتی سیستم های کنترل داخلی را که باید توسط ‌شرکت‌های دولتی رعایت شوند (از این به بعد به آن قوانین و مقررات IC می گوییم) را مورد بحث قرار داد که مبتنی بر چارچوب کنترل داخلی ایجاد شده توسط COSO(1992) است. قوانین ومقررات IC مشخص می-کند که کنترل داخلی باید تضمین منطقی نسبت به تحقق اهداف در مقوله هایی که در ادامه بیان می‌کنیم، داشته باشن: الف) اثربخشی و کارایی عملیات ب) قابلیت اطمینان، خطوط زمانی، شفافیت، و الزامات قانونی گزارشات و ج) تطبیق با قوانین کاربردی، مقررات و آیین نامه ها.

 

ضمن اتخاذ چارچوب کنترل داخلی COSO، قوانین و مقررات IC در تایوان با الزامات گزارش کنترل داخلی در ایالات متحده از نظر محدوده گزارشات، شبیه نیست (یعنی، بخش های 302 و 404 از قانون سربانز-اکسلی در سال 2002). برای مثال، قوانین و مقررات IC نیازمند این است که ‌شرکت‌های تجارت دولتی، بیانیه ی سیستم کنترل داخلی (ICSS) را در گزارشات سالانه شان لحاظ کنند. گرچه ICSS شبیه به اظهارات امضا شده ای است که توسط بخش 302 مجوز گرفته است (یعنی نیاز به امضاهای رئیس هیئت مدیره، CEO و حسابرس داخلی اصلی است)، اما ICSS نیازمند افشاگری های دیگری در مورد ضعف شرکت است حال این ضعف هرچه که می-خواهد باشد، و به کنترل داخلی عملیات و سازگاری با قوانین و مقررات می پردازد. با توجه به نقش حسابرسان داخلی، بخش 404 نیازمند این است که حسابرس نسبت به گزارشات مالی(و نه عملیات و سازگاری آن با قوانین) در مورد کنترل داخلی شرکت، به عنوان بخشی از گزارش سالانه شرکت، نظر دهد و آن را امضا کند در حالی که مقررات تایوان نیازمند این است که حسابرسان خارجی نظراتشان را در مورد کنترل داخلی بر اساس سه هدف عملیات، گزارش مالی و تطبیق با قوانین مطرح کنند اما این تنها بخشی از فرآیند کاربرد IPOی شرکت است.


بدون دیدگاه