ترجمه مقاله هزینه های پولشویی و حسابرسی - نشریه تیلور و فرانسیس

ترجمه مقاله هزینه های پولشویی و حسابرسی - نشریه تیلور و فرانسیس
قیمت خرید این محصول
۳۵,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
هزینه های پولشویی و حسابرسی
عنوان انگلیسی
Money laundering and audit fees
صفحات مقاله فارسی
37
صفحات مقاله انگلیسی
34
سال انتشار
2017
رفرنس
دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه
تیلور و فرانسیس - Taylor & Francis
فرمت مقاله انگلیسی
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فرمت ترجمه مقاله
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فونت ترجمه مقاله
بی نازنین
سایز ترجمه مقاله
14
نوع مقاله
ISI
نوع نگارش
مقالات پژوهشی (تحقیقاتی)
نوع ارائه مقاله
ژورنال
پایگاه
اسکوپوس
ایمپکت فاکتور(IF) مجله
2.648 در سال 2021
شاخص H_index مجله
59 در سال 2022
شاخص SJR مجله
0.857 در سال 2021
شناسه ISSN مجله
0001-4788
شاخص Q یا Quartile (چارک)
Q1 در سال 2021
کد محصول
12450
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه نشده است ☓
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه نشده است ☓
وضعیت ترجمه منابع داخل متن
به صورت انگلیسی درج شده است ✓
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه
به صورت عکس، درج شده است ✓
ضمیمه
ندارد ☓
بیس
است ✓
مدل مفهومی
دارد ✓
پرسشنامه
ندارد ☓
متغیر
دارد ✓
فرضیه
دارد ✓
رفرنس در ترجمه
در داخل متن و انتهای مقاله درج شده است
رشته و گرایش های مرتبط با این مقاله
حسابداری - اقتصاد - حسابرسی - حسابداری مالی - اقتصاد پولی
مجله
Accounting and Business Research
کلمات کلیدی
پولشویی - حق الزحمه حسابرسی - ریسک حسابرسی - سرمایه اجتماعی
کلمات کلیدی انگلیسی
money laundering - audit fees - audit risk - social capital
doi یا شناسه دیجیتال
https://doi.org/10.1080/00014788.2017.1392842
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
1. مقدمه
2. مقالات پیشین و تدوین فرضیه
3. طرح تحقیق
4. نتایج تجربی
5 نتیجه گیری
منابع
تصاویر فایل ورد ترجمه مقاله (جهت بزرگنمایی روی عکس کلیک نمایید)
       
نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
ما به بررسی رابطه بین مجازاتهای پولشویی در سطح ایالتی و حق الزحمه حسابرسی در ایالات متحده می‌پردازیم. پولشویی شامل طیف گسترده‌ای از جرائم مربوط به معاملات مالی با استفاده از منابع مالی یا ابزارهای پولی به دست آمده از طریق فعالیت‌های مجرمانه و فرار مالیاتی می‌باشد. ما در می‌یابیم که شرکتهایی که در ایالتهای ایالات متحده مستقر هستند و دارای نرخ بالای مجازاتهای پولشویی هستند، حق الزحمه حسابرسی بیشتری را می‌پردازند. نتایج ما نشان می‌دهد هنگامی که مشتریان دراین ایالت‌ها به فعالیت می‌پردازند، حسابرسان ریسکهای بیشتر مربوط به آن را نیز در حق الزحمه خود لحاظ می‌کنند. ما برای مشخصات جایگزین پروکسی‌های پولشویی و شمول تعدادی از متغیرهای کنترل در سطح شرکت و سطح ایالتی، نتایج پایداری را ارائه می‌دهیم. همچنین از حداقل مربعات دو مرحله‌ای و تجزیه و تحلیل جورسازی نمره تمایل استفاده می‌کنیم تا مشکل درون زایی که ممکن است از حذف متغیرها، علیت معکوس یا مسائل بدمشخص سازی مدل ناشی شود را کاهش دهیم.

 

مقالات پیشین و تدوین فرضیه
به گفته Simunic (1980)، حق الزحمه حسابرسی را می‌توان بصورت زیر مدلسازی کرد:

بطوریکه E(C) مجموع هزینه‌های حسابرسی یا حق الزحمه حسابرسی مورد انتظار حسابرس است؛ C هزینه عوامل تولید است؛ q مقدار منابعی است که حسابرس در انجام حسابرسی از آن استفاده می‌کند؛ E(d) ارزش فعلی مورد انتظار زیانهای آینده است که ممکن است از حسابرسی در یک دوره خاص حاصل شود، و E (θ) احتمال این است که حسابرس مجبور به پرداخت چنین زیانهایی باشد. بنابراین انتظار می‌رود که حق الزحمه حسابرسی شامل دو عامل باشد: عامل هزینه منابع (cq) و عامل زیان مورد انتظار (E(d) × E (θ)). Prattو Stice (1994) خاطرنشان کرده‌اند که در یک بازار رقابتی، حسابرسان برای ارزیابی عامل زیان مورد انتظار و صرف هزینه منابع از قضاوت استفاده می‌کنند، تا جاییکه هزینه حاشیه‌ای یک واحد هزینه اضافی با کاهش حاشیه‌ای زیانهای مورد انتظار برابر است.

 

به منظور توجه درست به ریسک زیانهای مورد انتظار ناشی از ریسک کسب و کار مشتریان در طی دهه 1990، برخی از شرکتهای حسابرسی پیشرو، حسابرسی ریسک کسب و کار را اقتباس کرده‌اند که این امر مستلزم استفاده از پایگاه‌های اثبات شدۀ گسترده، ارزیابی جامع‌تر ریسک، بکارگیری متخصصانی که از دانش و شایستگی لازم برای اجرای این ارزیابیهای پیچیده ریسک برخوردارند، و هدایت مجدد منابع حسابرسی مطابق با این ریسکهای ارزیابی شده می‌باشد (Bell و همکاران، 2008؛ ص730).

 

Beasley و همکاران (1999، ص43) نشان می‌دهند که" غربالگری مؤثر ریسکهای احتمالی قبل از پیشبرد کار ... می‌تواند منجر به توجه بهتر به ریسک حسابرسی کلی شود". استانداردهای حسابرسی حرفه‌ای به منظور حصول اطمینان از عدم وجود تحریفات عمده در صورتهای مالی، حسابرسان را به برنامه ریزی و انجام حسابرسی ترغیب می‌کنند (PCAOB، 2010). برای انجام این کار ، حسابرسان ماهیت حسابرسی، زمان بندی و حدود روند حسابرسی را پس از در نظر گرفتن میزان ریسک تحریفات عمده در گزارشگری مالی در بین سایر عوامل دیگر مشخص می‌کنند.

 

با این حال، ارزیابی ریسک مشتری فراتر از ریسک تحریفات مالی، مؤلفه مهمی در روند برنامه ریزی حسابرسی است. Arens و Loebbecke (2000، ص262) ریسک کسب و کار را به عنوان ریسکی تعریف می‌کنند که حسابرس یا شرکت حسابرسی به دلیل روابط مشتری حتی در صورت صحیح بودن گزارش حسابرسی ارائه شده به مشتری متحمل خواهد شد. Houston و همکاران (2005) ریسک‌های غیرحسابرسی را به عنوان ریسک باقیمانده و ریسک غیرقضایی (برای مثال، زیان‌های ناشی از صدمه به اعتبار، عدم پرداخت حق الزحمه، و کاهش در تعهدات آتی حسابرسی) تعریف می‌کنند. انواع خاصی از زیانهای احتمالی که به عنوان ریسک باقیمانده کسب و کار حسابرس به آنها اشاره می‌شود (Kannan و همکاران، 2014) از ریسکهای غیرحسابرسی ناشی می‌شوند که حتی با سرمایه گذاری بیشتر در منابع حسابرسی نیز نمی‌توانند تا سطوح قابل قبولی کاهش یابند.


بدون دیدگاه