تلفن: ۰۴۱۴۲۲۷۳۷۸۱
تلفن: ۰۹۲۱۶۴۲۶۳۸۴

ترجمه مقاله غذا و ایمنی غذایی: شناسایی توکسین ها و توکسیکانت های مسئول – نشریه الزویر

عنوان فارسی: غذا و ایمنی غذایی: حالت ها و رویکردهایی برای شناسایی توکسین ها و توکسیکانت های مسئول
عنوان انگلیسی: Food and feed safety: Cases and approaches to identify the responsible toxins and toxicants
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 10 تعداد صفحات ترجمه فارسی : 32 (2 صفحه رفرنس انگلیسی)
سال انتشار : 2019 نشریه : الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی : pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش فرمت ترجمه مقاله : pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فونت ترجمه مقاله : بی نازنین سایز ترجمه مقاله : 14
نوع مقاله : ISI نوع نگارش : مقاله مروری (Review Article)
پایگاه : اسکوپوس نوع ارائه مقاله : ژورنال
ایمپکت فاکتور(IF) مجله : 4.418 در سال 2019 شاخص H_index مجله : 103 در سال 2020
شاخص SJR مجله : 1.450 در سال 2019 شناسه ISSN مجله : 0956-7135
شاخص Q یا Quartile (چارک) : Q1 در سال 2019 کد محصول : 10557
محتوای فایل : zip حجم فایل : 5.18Mb
رشته و گرایش های مرتبط با این مقاله: صنایع غذایی، کنترل کیفی و بهداشت، علوم مواد غذایی
مجله: کنترل مواد غذایی - Food Control
دانشگاه: سازمان ایمنی مواد غذایی و مصرف کننده هلند
کلمات کلیدی: تجزیه و تحلیل اثر مستقیم، غذا و ایمنی مواد غذایی، استراتژی شناسایی، مسمومیت، زیست سنجی های آزمایشگاهی
کلمات کلیدی انگلیسی: Effect directed analysis - Feed and food safety - Identification strategy - Intoxications - In-vitro bioassays
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر : ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر: ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه منابع داخل متن: به صورت انگلیسی درج شده است ✓
ضمیمه: ندارد ☓
بیس: نیست ☓
مدل مفهومی: ندارد ☓
پرسشنامه: ندارد ☓
متغیر: ندارد ☓
رفرنس: دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
رفرنس در ترجمه: در داخل متن و انتهای مقاله درج شده است
doi یا شناسه دیجیتال: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2018.10.028
ترجمه این مقاله با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. ترجمه به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.
فهرست مطالب

چکیده

1. مقدمه

2. موارد

2.1. آفلاتوکسینها در غذا و مواد غذایی

2.2. ملامین در غذا یا مواد غذایی

2.3. آکریل آمید در غذا

2.4. توکسین دریایی در غذاهای دریایی

2.5. دیوکسین ها

2.6. مواد شیمیایی ضد شعله در خوراکیها

2.7. مدروکسی پروژسترون استات و استرادیول در شربت شکر

2.8. آلکالوئیدهای پیرولیدین

2.9. آلکالوئیدهای تروپان در غذای غلات تهیه شده برای کودکان

2.10. مصرف غیر قانونی آگونیستهای بتا

2.11. دی اتیل استیل بسترول در مکملهای غذایی

2.12. استروئیدهای آنابولیک در مکملهای غذایی

2.13. سیلدنافیل و آنالوگهای آن در مکملهای غذایی

2.14. ترکیبات ضد میکروبی موجود در مواد غذایی

3. درس‌های آموخته شده

4. استراتژی‌های آینده

5. نتیجه گیری

نمونه متن انگلیسی

Abstract

There are food and feed safety monitoring programs to protect consumers. These programs however, are strongly focused on known and regulated substances. New or unexpected substances that might be of risk for consumers will thus escape routine controls. These risks are therefore mainly discovered by human or animal intoxications. All kind of analytical chemical methods, in-vitro bioassays, tracking, and chain analysis are then used to reveal the substance(s) responsible for the intoxication. Only in a few occasions (new) risks were revealed in time by analytical chemical methods or cell based in-vitro bioassays. This paper describes some relevant food and feed safety cases and how the causative substances were identified. This overview strongly indicates that more intense monitoring, including the use of cell based effect bioassays, can reduce the number of intoxications. Moreover, registration and follow-up actions should be arranged in a better way, for example by sharing information within the scientific communities or by establishing a national contact point. In addition, a strategy based on broad screening and bioassay directed identification with liquid chromatography high resolution mass spectrometry is proposed to prevent intoxications and identify toxin and toxicants relevant for food and feed safety.

نمونه متن ترجمه

چکیده

برنامه‌هایی برای نظارت بر غذا و ایمنی غذایی وجود دارند. با این حال، این برنامه‌ها بشدت بر روی مواد مشخص و تحت نظارت متمرکز هستند. بدین ترتیب، مواد جدید یا غیر منتظره‌ای که ممکن است برای مصرف کنندگان خطرناک باشند در کنترلهای عادی مورد توجه قرار نمی‌گیرند. بنابراین، این خطرات عمدتاً با مسمومیتهای انسان یا حیوان مشخص می‌شوند. همه انواع روشهای تحلیلی شیمیایی ، زیست سنجی آزمایشگاهی ، ردیابی و آنالیز زنجیره‌ای برای نشان دادن نقش این مواد در مسمومیت بکار می‌روند. تنها تعداد اندکی از ریسکها (جدید) به موقع توسط روشهای تحلیلی شیمیایی یا زیست سنجیهای آزمایشگاهی مبتنی بر سلول تشخیص داده شدند. این مقاله برخی از موارد مرتبط با غذا و ایمنی غذایی، و نحوه شناسایی عوامل مسبب را توضیح می‌دهد. این بررسی اجمالی شدیداً نشان می‌دهد که نظارت شدیدتر از جمله استفاده از زیست سنجیهای تاثیرات مبتنی بر سلول، می‌تواند از میزان مسمومیتها بکاهد. علاوه براین، ثبت این موارد و اقدامات پس از آن باید بگونه بهتری انجام شوند، برای مثال با تسهیم اطلاعات در جوامع علمی یا ایجاد یک نقطه تماس ملی. علاوه براین، یک استراتژی مبتنی بر غربالگری گسترده و زیست سنجی با توجه به تشخیص با کروماتوگرافی مایع با طیف سنجی تراکم بالا برای جلوگیری از مسمومیت و شناسایی توکسین و توکسیکانتهای مرتبط با غذا و ایمنی غذایی پیشنهاد شده است.