منوی کاربری
  • پشتیبانی: ۴۲۲۷۳۷۸۱ - ۰۴۱
  • سبد خرید

ترجمه مقاله ترمودینامیک سطح مشترک آب حبس شده نزدیک سطوح مولکولی زبر - نشریه RSC

ترجمه مقاله ترمودینامیک سطح مشترک آب حبس شده نزدیک سطوح مولکولی زبر - نشریه RSC
قیمت خرید این محصول
۲۹,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
ترمودینامیک سطح مشترک آب حبس شده نزدیک سطوح مولکولی زبر
عنوان انگلیسی
Interfacial thermodynamics of confined water near molecularly rough surfaces
صفحات مقاله فارسی
16
صفحات مقاله انگلیسی
16
سال انتشار
2010
نشریه
RSC
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد ✓
کد محصول
F1270
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه منابع داخل متن
درج نشده است ☓
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه
به صورت عکس، درج شده است
رشته های مرتبط با این مقاله
شیمی
گرایش های مرتبط با این مقاله
شیمی کاربردی، شیمی فیزیک و شیمی آلی
مجله
بررسی های فارادی - Faraday Discussions
دانشگاه
گروه مهندسی شیمی، دانشگاه لیش، پنسیلوانیا، ایالات متحده آمریکا
doi یا شناسه دیجیتال
https://doi.org/10.1039/B925913A
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
1- مقدمه
2- مدل ها و روش ها
3- نتایج و بحث
4- اظهارات نتیجه گیری شده
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

We study the effects of nanoscopic roughness on the interfacial free energy of water confined between solid surfaces. SPC/E water is simulated in confinement between two infinite planar surfaces that differ in their physical topology: one is smooth and the other one is physically rough on a nanometer length scale. The two thermodynamic ensembles considered, with constant pressure either normal or parallel to the walls, correspond to different experimental conditions. We find that molecular-scale surface roughness significantly increases the solid-liquid interfacial free energy compared to the smooth surface. For our surfaces with a water-wall interaction energy minimum of −1.2 kcal/mol, we observe a transition from a hydrophilic surface to a hydrophobic surface at a roughness amplitude of about 3 Å and a wave length of 11.6 Å, with the interfacial free energy changing sign from negative to positive. In agreement with previous studies of water near hydrophobic surfaces, we find an increase in the isothermal compressibility of water with increasing surface roughness. Interestingly, average measures of the water density and hydrogenbond number do not contain distinct signatures of increased hydrophobicity. In contrast, a local analysis indicates transient dewetting of water in the valleys of the rough surface, together with a significant loss of hydrogen bonds, and a change in the dipole orientation toward the surface. These microscopic changes in the density, hydrogen bonding, and water orientation contribute to the large increase in the interfacial free energy, and the change from a hydrophilic to a hydrophobic character of the surface.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
ما اثرات زبر نانواسکوپیک را روی انرژی آزاد سطح مشترک آب حبس شده میان سطوح جامد مطالعه کرده ایم. آب SPC/E از لحاظ حبس میان دو سطح مسطح عظیم که از لحاظ توپولوژی فیزیکی شان متفاوت باشند، همسان است. یکی صاف و دیگری از لحاظ فیزیکی زبر در یک مقیاس طولی نانومتری می باشد. این دو از لحاظ ترمودینامیک شبیه هم درنظر گرفته شده اند و فشار ثابت یا به طور نرمال یا به طور موازی به دیواره ها منطبق با شرایط ازمایشگاهی مختلف دارند. ما دریافته ایم که زبری سطح در مقیاس مولکولی به طور معنی داری انرژی ازاد سطح مشترک جامد-مایع را در مقایسه با سطح صاف افزایش می دهد. برای سطوح ما با یک حداقل انرژی آب-دیوار برابر با −1.2 kcal/molیک انتقال را از یک سطح هیدروفیلیک به یک سطح هیدروفوبیک در یک دامنه زبری حدود 3 Åو یک طول موج حدود 11.6 Åمشاهده می کنیم که با یک انرژی ازاد هم کنشگری است که علامت ان از منفی به مثبت تغییر می کند. در توافق با مطالعات قبلی آب نزدیک سطوح هیدروفوبیک، ما یک افزایشی را در قابلیت پرس شدن ایزوترمی آب با افزایش زبری سطح یافتیم. جالب اینکه، سنجش متوسط چگالی آب و تعداد پیوند هیدروژنی حاوی نشانی از هیدروفوبیسیته افزایش یافته نیست. برعکس، یک تحلیل موضعی مرطوب زدایی ناپایدار آب در دره های سطوح زبر همراه با از دست دادن معنی دار پیوند هیدروژنی با یک تغییر در جهت گیری دوقطبی به سمت سطح را نشان داده است. این تغییرات میکروسکوپیک در چگالی، پیوند هیدروژن و جهت گیری آب در افزایش زیاد انرژی آزاد سطح مشترک و بار الکتریکی از یک خصوصیت هیدروفیلیک به یک خصوصیت هیدروفوبیک سطح نقش دارد.

بدون دیدگاه