منابع درج شده در این صفحه بر اساس آزمون استخدامی کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی در دفترچه راهنمای وزارت بهداشت 1404، منتشر شده توسط جهاد دانشگاهی می باشد.
منابع آزمون کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی وزارت بهداشت 1404
- کنترل کیفیت مواد خوراکی و آشامیدنی
- میکروب شناسی مواد غذایی
- شیمی مواد غذایی
- تغذیه اساسی
- سم شناسی (فایل pdf سوالات) (خرید پاسخنامه)
صفحات مرتبط
- سوالات عمومی وزارت بهداشت
- سوالات تخصصی وزارت بهداشت
- منابع عمومی وزارت بهداشت
- منابع تخصصی وزارت بهداشت
- جزوات خلاصه وزارت بهداشت
- درسنامه وزارت بهداشت
- سوالات جهاد دانشگاهی
- تمامی سوالات ادوار گذشته وزارت بهداشت
- تمامی سوالات ادوار گذشته جهاد دانشگاهی
- دفترچه راهنمای آزمون وزارت بهداشت 1404
- اخبار آزمون وزارت بهداشت