دانلود رایگان سوالات استخدامی تغذیه و بهداشت مواد غذایی با پاسخنامه

دانلود رایگان سوالات استخدامی تغذیه و بهداشت مواد غذایی با پاسخنامه
قیمت خرید این محصول
۴۸,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان سوالات
پاسخنامه
دارای پاسخنامه تستی و تشریحی
قابلیت پرینت
دارد
منبع سوالات
سوالات طراحی شده
نوع سوالات
چهار گزینه ای
تعداد سوالات طراحی شده
310 سوال
رشته
مراقبت سلامت
فرمت فایلها
پی دی اف - PDF
کد محصول
ES354
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
جزئیات محصول

یکی از مباحث مهم استخدامی مراقبت سلامت مبحث تغذیه و بهداشت مواد غذایی می باشد که در بسیاری از آزمون های استخدامی سراسری یکی از منابع اعلامی می باشد. برای آمادگی شما عزیزان برای این درس این بسته که حاوی اصل سوالات و نمونه سوالات طراحی شده مطابق سرفصل های سازمان سنجش میباشد، توسط گروه ایران عرضه تهیه و در اختیار بازدیدکنندگان عزیز قرار گرفته است. این بسته برای تمامی آزمون های استخدامی دولتی و خصوصی (آموزش و پرورش، دستگاه های اجرایی، سایر سازمان ها) که در آن درس تغذیه و بهداشت مواد غذایی به عنوان منبع اعلام شده است، مفید می باشد. شما همینک می توانید این محصول را از فروشگاه ایران عرضه خریداری و دانلود نمایید و با مطالعه آن هر چه بیشتر آماده آزمون شوید.

محتویات بسته

1- مجموعه نمونه سوالات استخدامی طراحی شده درس تغذیه و بهداشت مواد غذایی

310 نمونه سوال استخدامی تغذیه و بهداشت مواد غذایی به همراه پاسخنامه تستی و تشریحی در 45 صفحه

معرفی درس تغذیه و بهداشت مواد غذایی

تغذیه و بهداشت مواد غذایی جهت پیشگیری از عوارض مواد غذایی از جمله غذاهای صنعتی که از مواد نگهدارنده و کنسرواتیو استفاده می‌کنند و آثار سوئی بر سلامتی افراد دارند، ایجاد شده و بهداشت مواد غذایی علمی است که راجع به غذای سالم ، غیر آلوده و غیر تقلبی و روش های تهیه و نگهداری و مصرف نمودن آن به مطالعه می پردازد.

در سال های اخیر موضوع افزایش تولید و توسعه صادرات غیر نفتی برای رهایی از اقتصاد تک محصولی اهمیت ویژه ای یافته است. در این میان افزایش تولید فراورده های غذایی دامی و شیلاتی برای تامین نیازهای داخلی و نیز حضور در بازارهای جهانی، باید طبق مقررات حاکم بر این تجارت بین المللی عمل کند. کاری که در حیطه فعالیت کارشناسان رشته بهداشت مواد غذایی است. هم چنین بعضی از اوقات، برخی از مواد غذایی با منشا دامی از کشورهای دیگر به ایران وارد می گردد که کنترل آن ها نیز به کارشناس ماهر و کارآمد رشته بهداشت مواد غذایی نیاز دارد.

فارغ التحصیلان این رشته می‌ توانند به عنوان کارشناس بهداشت شیر و فراورده های لبنی، گوشت و فراورده های گوشتی، آبزیان و فعالیت های شیلاتی، تخم مرغ، عسل، کارگاه های دسته بندی مواد غذایی با منشا دامی، سردخانه ها و مراکز نگهداری مواد غذایی فعالیت نمایند یا کارشناس آزمایشگاه کنترل کیفی و بهداشت مواد غذایی دامی شوند.


بدون دیدگاه