مقالات ترجمه شده رشته علوم مواد غذایی

لیست مقالات ترجمه شده رشته علوم مواد غذایی
ترجمه مقاله بررسی اجزای بیوشیمیایی و اثر بازدارندگی کلون 100 چای

ترجمه مقاله بررسی اجزای بیوشیمیایی و اثر بازدارندگی کلون 100 چای

  • مبلغ: ۳۱,۰۰۰ تومان
سال انتشار: 2018
صفحات انگلیسی: 9
صفحات فارسی: 16
ترجمه مقاله قابلیت پروبیوتیک در مخمرها - نشریه الزویر

ترجمه مقاله قابلیت پروبیوتیک در مخمرها - نشریه الزویر

  • مبلغ: ۴۱,۰۰۰ تومان
سال انتشار: 2018
صفحات انگلیسی: 34
صفحات فارسی: 26
ترجمه مقاله فعالیت های آنتی اکسیدان و ضد باکتری ساکارومایسس سرویزیه IFST062013 - نشریه BMC

ترجمه مقاله فعالیت های آنتی اکسیدان و ضد باکتری ساکارومایسس سرویزیه IFST062013 - نشریه BMC

  • مبلغ: ۳۳,۰۰۰ تومان
سال انتشار: 2017
صفحات انگلیسی: 11
صفحات فارسی: 20
ترجمه مقاله طراحی مواد غذایی با استفاده از مواد ساختار یافته طبیعی - نشریه وایلی

ترجمه مقاله طراحی مواد غذایی با استفاده از مواد ساختار یافته طبیعی - نشریه وایلی

  • مبلغ: ۲۷,۰۰۰ تومان
سال انتشار: 2013
صفحات انگلیسی: 11
صفحات فارسی: 13
ترجمه مقاله تاثیر عوامل کاهنده بر گلوتن گندم و ویژگی های کیفی آرد و بیسکویت

ترجمه مقاله تاثیر عوامل کاهنده بر گلوتن گندم و ویژگی های کیفی آرد و بیسکویت

  • مبلغ: ۲۹,۰۰۰ تومان
سال انتشار: 2013
صفحات انگلیسی: 15
صفحات فارسی: 15
ترجمه مقاله استخراج مایع سیلابی روغن از بارو با کمک انرژی فراصوتی

ترجمه مقاله استخراج مایع سیلابی روغن از بارو با کمک انرژی فراصوتی

  • مبلغ: ۲۴,۰۰۰ تومان
سال انتشار: 2013
صفحات انگلیسی: 8
صفحات فارسی: 11
ترجمه مقاله تخریب افلاتوکسین با تیمار اولتراسوند

ترجمه مقاله تخریب افلاتوکسین با تیمار اولتراسوند

  • مبلغ: ۲۳,۰۰۰ تومان
سال انتشار: 2015
صفحات انگلیسی: 5
صفحات فارسی: 6
ترجمه مقاله ارزیابی ایمنی افزودنی های خوراکی توسط مطالعات سمیت تولید مثل

ترجمه مقاله ارزیابی ایمنی افزودنی های خوراکی توسط مطالعات سمیت تولید مثل

  • مبلغ: ۳۵,۰۰۰ تومان
سال انتشار: 2012
صفحات انگلیسی: 19
صفحات فارسی: 23
ترجمه مقاله تاثیر غلظت pH و پروتئین بر خواص رئولوژیکی پاشیدگی های پروتئین آب پنیر

ترجمه مقاله تاثیر غلظت pH و پروتئین بر خواص رئولوژیکی پاشیدگی های پروتئین آب پنیر

  • مبلغ: ۲۷,۰۰۰ تومان
سال انتشار: 2013
صفحات انگلیسی: 5
صفحات فارسی: 12