ترجمه مقاله توسعه فرایند مورد پایه برای استفاده در کارخانه تولید خمیر کرافت - نشریه الزویر

ترجمه مقاله توسعه فرایند مورد پایه برای استفاده در کارخانه تولید خمیر کرافت - نشریه الزویر
قیمت خرید این محصول
۲۹,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
توسعه فرایند مورد پایه برای بهبود کارایی مصرف انرژی، برای استفاده در کارخانه تولید خمیر کرافت. بخش 2: تجزیه تحلیل معیار
عنوان انگلیسی
Base case process development for energy efficiency improvement, application to a Kraft pulping mill. Part II: Benchmarking analysis
صفحات مقاله فارسی
25
صفحات مقاله انگلیسی
13
سال انتشار
2010
نشریه
الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد ✓
کد محصول
F912
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه شده است ☓
وضعیت ترجمه منابع داخل متن
ترجمه شده است ✓
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه
به صورت عکس، درج شده است ✓
رشته های مرتبط با این مقاله
شیمی
گرایش های مرتبط با این مقاله
شیمی معدنی، شیمی کاربردی، شیمی تجزیه و شیمی کاتالیست
مجله
طراحی و تحقیق مهندسی شیمی - Chemical Engineering Research and Design
دانشگاه
دانشکده مهندسی شیمی، پلیتکنیک مونترال، کانادا
کلمات کلیدی
تجزیه تحلیل معیار، کارایی مصرف انرژی،تحلیل پینچ، واتر پینچ، اکسرژی، فرایند کرافت
doi یا شناسه دیجیتال
https://doi.org/10.1016/j.cherd.2010.09.013
فهرست مطالب
چکیده
1. مقدمه
2. بررسی منابع
3.روش
3.1 فاز 2: گرد اوری داده ها
3.2 مرحله 2: مقایسه با عملیات فعلی
4.2 فاز 2: مقایسه با عملیات فعلی
4.2.1 مصرف انرژی حرارتی
4.2.2 مصرف اب
4.2.3ملاحظات
4.3 فاز 3:شاخص های کلیدی و جدید
4.3.1تجزیه تحلیل شاخص ها
4.3.2 ملاحظات
4.4 فاز 4:هدف یابی
4.4.1 تجزیه تحلیل پینچ
4.4.2 استفاده ی مجدد از اب
4.4.3 ملاحظات
4.5 فاز 5: سنتز
5. نتیجه گیری
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

A new procedure for benchmarking analysis has been developed to evaluate the energy efficiency of a chemical process. Benchmarking is performed to identify process inefficiencies before developing energy enhancement measures. The new procedure combines typical techniques, such as the comparison with current practice, with utilization of new performance indicators based on exergy and energy content and the targeting by Pinch Analysis and Water Pinch. All process sections and the steam and water utility systems are evaluated. The procedure consists of five phases. In the first phase the data required is compiled. The second phase consists of comparing the energy and water efficiency of the base case to the current practice of the industry. In the third phase, the new energy and exergy content indicators are used to analyze the efficiency of utilities systems and to quantify the heat rejected by the process. In the fourth phase the minimum energy and water requirements are determined. The last phase is a synthesis by which the inefficiencies are identified and guidelines established for process improvement. Interactions between the utilities systems and the process are developed. The procedure has been applied to an operating Kraft pulping mill in Eastern Canada.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
یک روش جدید برای تجزیه تحلیل معیار به منظور ارزیابی کارایی مصرف انرژی یک فرایند شیمیایی ارائه شده است.معیار بندی برای شناسایی ناکارامدی های فرایند قبل از توسعه ی روش های بهبود مصرف انرژی انجام می شود.یک روش جدید ترکیبی از روش های معمولی نظیر مقایسه با عملیات فعلی ،استفاده از شاخص های عملکردی جدید بر اساس محتوی انرژی و اکسرژی و هدف یابی توسط تجزیه تحلیل پینچ و واتر پینچ می باشد.همه ی بخش های فرایند و سیستم های بخار و اب ارزیابی می شود. این روش متشکل از 5 مرحله است. در مرحله ی اول داده های مورد نیاز گرد اوری می شود در مرحله ی دوم مقایسه ی کارایی انرژی و اب مورد پایه با عملیات فعلی صنعت صورت می کیرد. در مرحله ی سوم شاخص های جدید محتوی انرژی و اکسرژی برای تجزیه تحلیل کارایی سیستم ها و کمی سازی حرارت دفع شده توسط فرایند استفاده می شود.در مرحله ی چهارم حداقل های نیاز های انرژی و اب تعیین می شوند.اخرین مرحله مرحله ی سنتز است که توسط ان ناکارامدی ها شناسایی شده و یک سری رهنمود هایی برای بهبود فرایند ارائه می شوند. اثرات متقابل بین سیستم ها و فرایند نیز ایجاد می شود. این روش در کارخانه ی خمیر سازی کرافت در شرق کانادا به کار گرفته می شود.

بدون دیدگاه