مقالات ترجمه شده رشته زیست فناوری مواد غذایی

لیست مقالات ترجمه شده رشته زیست فناوری مواد غذایی
ترجمه مقاله تخمیر حالت جامد و خصوصیات ماناناز حرارت نیمه خالص از باسیلوس اس پی 33

ترجمه مقاله تخمیر حالت جامد و خصوصیات ماناناز حرارت نیمه خالص از باسیلوس اس پی 33

  • مبلغ: ۳۳,۰۰۰ تومان
سال انتشار: 2010
صفحات انگلیسی: 13
صفحات فارسی: 18
ترجمه مقاله بررسی راهکارهای خالص سازی آنزیم ماناز میکروبی

ترجمه مقاله بررسی راهکارهای خالص سازی آنزیم ماناز میکروبی

  • مبلغ: ۲۹,۰۰۰ تومان
سال انتشار: 2014
صفحات انگلیسی: 18
صفحات فارسی: 16
ترجمه مقاله نقش لاکتوباسیلوز اسیدوفیل در ارزیابی کیفیت نیل تیلاپیای خنک شده

ترجمه مقاله نقش لاکتوباسیلوز اسیدوفیل در ارزیابی کیفیت نیل تیلاپیای خنک شده

  • مبلغ: ۳۷,۰۰۰ تومان
سال انتشار: 2009
صفحات انگلیسی: 17
صفحات فارسی: 14
ترجمه مقاله تاثیر اسانس های روغنی و اجزای آنها روی تخمیر میکروبی سیرابی

ترجمه مقاله تاثیر اسانس های روغنی و اجزای آنها روی تخمیر میکروبی سیرابی

  • مبلغ: ۳۷,۰۰۰ تومان
سال انتشار: 2007
صفحات انگلیسی: 7
صفحات فارسی: 14
ترجمه مقاله باکتریوسینهای باکتری اسید لاکتیک: تولید، پاکسازی و کاربردهای غذایی

ترجمه مقاله باکتریوسینهای باکتری اسید لاکتیک: تولید، پاکسازی و کاربردهای غذایی

  • مبلغ: ۲۹,۰۰۰ تومان
سال انتشار: 2007
صفحات انگلیسی: 7
صفحات فارسی: 9
دانلود ترجمه مقاله ماست سویا غنی شده با آهن و کلسیم

دانلود ترجمه مقاله ماست سویا غنی شده با آهن و کلسیم

  • مبلغ: ۳۱,۰۰۰ تومان
سال انتشار: 2009
صفحات انگلیسی: 7
صفحات فارسی: 12
دانلود ترجمه مقاله خصوصیات رفتاری پاروپایان - مجله وایلی

دانلود ترجمه مقاله خصوصیات رفتاری پاروپایان - مجله وایلی

  • مبلغ: ۱۸,۰۰۰ تومان
سال انتشار: 2005
صفحات انگلیسی: 15
صفحات فارسی: 22
دانلود ترجمه مقاله خواص، کاربرد ها و تولید میکروبی اسید گلوکونیک

دانلود ترجمه مقاله خواص، کاربرد ها و تولید میکروبی اسید گلوکونیک

  • مبلغ: ۴۱,۰۰۰ تومان
سال انتشار: 2006
صفحات انگلیسی: 11
صفحات فارسی: 21
دانلود ترجمه مقاله بهینه سازی شرایط کشت برای تخمیر

دانلود ترجمه مقاله بهینه سازی شرایط کشت برای تخمیر

  • مبلغ: ۳۷,۰۰۰ تومان
سال انتشار: 2002
صفحات انگلیسی: 6
صفحات فارسی: 15