مقالات ترجمه شده رشته علوم مواد غذایی

لیست مقالات ترجمه شده رشته علوم مواد غذایی
ترجمه مقاله گرایش به سمت محصولات پروبیوتیک لبنی و غیر لبنی - نشریه اشپرینگر

ترجمه مقاله گرایش به سمت محصولات پروبیوتیک لبنی و غیر لبنی - نشریه اشپرینگر

  • مبلغ: ۳۷,۰۰۰ تومان
سال انتشار: 2015
صفحات انگلیسی: 13
صفحات فارسی: 22
ترجمه مقاله بررسی DNA باقی مانده در شکر چغندر قند (Beta vulgaris L.) - نشریه J-Stage

ترجمه مقاله بررسی DNA باقی مانده در شکر چغندر قند (Beta vulgaris L.) - نشریه J-Stage

  • مبلغ: ۲۷,۰۰۰ تومان
سال انتشار: 2009
صفحات انگلیسی: 6
صفحات فارسی: 12
ترجمه مقاله تخمیر سبوس با استرین های لاکتوباسیلوس برای تولید خمیر ترش - SciencePG

ترجمه مقاله تخمیر سبوس با استرین های لاکتوباسیلوس برای تولید خمیر ترش - SciencePG

  • مبلغ: ۴۱,۰۰۰ تومان
سال انتشار: 2015
صفحات انگلیسی: 11
صفحات فارسی: 22
ترجمه مقاله کاکائو، فشار خون و بهداشت قلب و عروق - نشریه ACS

ترجمه مقاله کاکائو، فشار خون و بهداشت قلب و عروق - نشریه ACS

  • مبلغ: ۴۱,۰۰۰ تومان
سال انتشار: 2015
صفحات انگلیسی: 9
صفحات فارسی: 20
ترجمه مقاله فعالیت ضد میکروبی فلفل سیاه با نگاهی ویژه به عملکرد آن روی باکتری

ترجمه مقاله فعالیت ضد میکروبی فلفل سیاه با نگاهی ویژه به عملکرد آن روی باکتری

  • مبلغ: ۲۰,۰۰۰ تومان
سال انتشار: 2010
صفحات انگلیسی: 3
صفحات فارسی: 6
ترجمه مقاله پایداری روغن های اساسی - نشریه وایلی

ترجمه مقاله پایداری روغن های اساسی - نشریه وایلی

  • مبلغ: ۳۷,۰۰۰ تومان
سال انتشار: 2013
صفحات انگلیسی: 14
صفحات فارسی: 28
ترجمه مقاله کروم سنسینگ در زمینه میکروبیولوژی مواد غذایی

ترجمه مقاله کروم سنسینگ در زمینه میکروبیولوژی مواد غذایی

  • مبلغ: ۳۹,۰۰۰ تومان
سال انتشار: 2014
صفحات انگلیسی: 11
صفحات فارسی: 29